Patrunjel radacina de calitate buna, intregi, cu aspect proaspat, nelemnificate, curate, ferme, fara ramificatii sau radacini secundare, fara inceput de formare a tulpinii florale, fara umiditate exterioara anormala, fara orice miros si/sau gust strain.
Pastarnac de calitate buna, intreg, cu aspect proaspat, nelemnificate, curat, ferm, fara ramificatii sau radacini secundare, fara inceput de formare a tulpinii florale, far...
Patrunjel radacina de calitate buna, intregi, cu aspect proaspat, nelemnificate, curate, ferme, fara ramificatii sau radacini secundare, fara inceput de formare a tulpinii florale, fara umiditate exterioara anormala, fara orice miros si/sau gust strain.
Pastarnac de calitate buna, intreg, cu aspect proaspat, nelemnificate, curat, ferm, fara ramificatii sau radacini secundare, fara inceput de formare a tulpinii florale, fara umiditate exterioara anormala, fara orice miros si/sau gust strain.
Telina radacina, cu frunze sau fara frunze, livrate in stare prospata la consummator. Le telina care se livreaza fara frunze, acestea trebuie sa fie retezate la 1-2 cm deasupra coletului, in forma de con, fara impuritati.
Radacina intreaga, sanatoasa, sunt excluse produsele afectate de putrezire sau depreciere astfel incat sa il faca impropiu consumului, curate, fara noroi sau impuritati in exces, fara deprecieri cauzate de daunatori, Fermi, neramificati, lipsiti de radacini secundare, fara umiditate exterioara anormala, adica sufficient de zvantati dupa spalare, fara orice miros si/sau gust strain.
Morcovi intregi, curate, sanatoase, fara atacuri de boli sau insect, fara vatamari produse de frig. Lovituri, fara miros si gust strain
CEAPA, ulbi întregi, curaţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără vătămări produse de frig, fără umiditate exterioară anormală, suficient de uscată în stadiul de utilizare;
Usturoi bulbi (căpăţâni) sănătoşi