Prin prezentul contract vor fi realizate în conformitate cu prevederile caietului de sarcini, inclusiv anexele aferente acestuia, a documentaţiei postate în SEAP şi a legislaţiei în vigoare următoarele servicii:
Faza 1: Documentaţia pentru obţinerea Certificatului de Urbanism şi Documentaţie pentru obţinerea avizelor necesare obţinerii Autorizaţiei de Construire (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de...
Prin prezentul contract vor fi realizate în conformitate cu prevederile caietului de sarcini, inclusiv anexele aferente acestuia, a documentaţiei postate în SEAP şi a legislaţiei în vigoare următoarele servicii:
Faza 1: Documentaţia pentru obţinerea Certificatului de Urbanism şi Documentaţie pentru obţinerea avizelor necesare obţinerii Autorizaţiei de Construire (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Stat în Construcţii, precum şi alte avize, acorduri şi autorizaţii, solicitate prin Certificatul de Urbanism, precum şi orice alte avize, acorduri şi autorizaţii necesare funcţionării ulterior recepţiei finale), Studiul Topografic vizat OCPI şi Studiu Geotehnic pentru D.T.A.C., Expertiza tehnică, dacă e cazul,(verificat Af, angajat de către beneficiar);
Faza 2. Documentaţia Studiu de Fezabilitate, întocmită conform HG 907/2016 şi Documentaţia pentru autorizarea executării lucrărilor de construire D.T.A.C.
Faza 3. Proiectul Tehnic, inclusiv Caiete de sarcini, Detalii de execuţie şi Liste de cantităţi şi Verificarea tehnică de calitate a documentaţiilor tehnice.Obţinerea A.C. Expertiză Tehnică pentru obţinerea acordului de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, conform art.12 alin (4) din Regulamentului aprobat prin HG 925/1995, cu modificările şi completările ulterioare, expertul tehnic atestat îşi va însuşi proiectul, dacă este cazul.
Faza 4: Asistenţă tehnică din partea proiectantului pe durata execuţiei lucrărilor până la recepţia finală, la Celula III.
Orice referire cuprinsă în documentaţia de atribuire cu privire la specificaţii tehnice, la standardele naţionale care transpun standarde europene, la evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau la standarde naţionale, la agremente tehnice naţionale sau specificaţii tehnice naţionale referitoare la proiectarea, calcularea şi execuţia lucrărilor şi la utilizarea produselor, fiecare trimitere este însoţită de menţiunea "sau echivalent". Fiecare trimitere din documentatia de atribuire la un anumit producător, o anumită
origine sau un anumit procedeu care caracterizează produsele sau serviciile furnizate de un anumit operator economic sau care fac trimitrere la marci, brevete, tipuri, la o origine sau la o productie specifica, etc. este insotita de mentiunea"sau echivalent"