10. Apa minerala carbogazoasa şi apa minerala plata,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţ...
10. Apa minerala carbogazoasa şi apa minerala plata,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
9. Diverse produse alimentare si bauturi,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
8. Produse de cofetarie,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
7. Pâine,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
6. Semipreparate si legume congelate,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
1. Carne de porc si vita,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
2. Mezeluri si alte produse din carne de porc si pasare,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
3. Carne de pasare,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
5. Fructe si legume proaspete si conservate,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..
4. Produse lactate,
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului..