Feedback
I.D.: 73971796

Pulpe superioare de pui dezoaste fara piele si Muchi file vidat

Data publicarii
10.10.22 Exista 16.934 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15112130-6
Pretul estimativ:
25.000,00 RON - 40.000,00 RON
150.000,00 RON - 240.000,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
2. Muşchi file - cotlet de porc nefeliat, vidat, Caracteristici organolepticeAspect interior: masă compactă de cotlet de porc fără os- minim 96%, de culoare roz-roşiatică uniformă, fără zone de culoare modificată (verzuie, cenusie)Aspect exterior: bucăţi dreptunghiulare îngrijit fasonate, suprafaţă curată, nelipicioasă, fără mucegai, fără impurităţi; Culoare brun-roşcat, specifică produselor supuse tratamentului...
2. Muşchi file - cotlet de porc nefeliat, vidat, Caracteristici organolepticeAspect interior: masă compactă de cotlet de porc fără os- minim 96%, de culoare roz-roşiatică uniformă, fără zone de culoare modificată (verzuie, cenusie)Aspect exterior: bucăţi dreptunghiulare îngrijit fasonate, suprafaţă curată, nelipicioasă, fără mucegai, fără impurităţi; Culoare brun-roşcat, specifică produselor supuse tratamentului de fierbere şi afumare, fără pete negre,Conţinut sodiu: 1,5- 2g/ 100g produsGust si miros: gust şi miros plăcut, cu aromă specifică, fără gust şi miros străinAmbalare: vor fi vidate, astfel încât să păstreze calităţile produsului, fără corpuri străine, Masă netă/ bucată întreagă, : 1- 2 kg, pachet vidatLivrare săptămânală în funcţie de necesar . cantitate minimă: 500kg cantitate maxima: 800kg. 1. Pulpe superioare de pui dezosate fără piele, Carnea va proveni de la păsări sănătoase sacrificate în abatoare şi acceptate din punct de vedere sanitar- veterinar.Proprietati organoleptice :Produs congelat, fără piele, fără hematoame, fără părţi necomestibileTemperatura în profunzime nu trebuie să fie mai ridicată de 12gradeC, fără aglomerări de gheaţăSuprafaţă netedă, nelipicioasă, fără impurităţi mecanice.Lichidul rezultat după decongelare- transparent alb gălbui.Consistenţă fermă , elastică( nu se admite consistenta înmuiată )Miros – fără miros străin( alterat , mucegăit sau rânced)Valori nutritionale: -proteine 20%,lipide 10%,Kcalorii 177%Transportul carnii de pasare se face în vehicule închise, izoterme, prevăzute cu instalaţie frigorifică, etichetate, ambalate în pungi închise de 1kg-1.5kg.Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care să ateste DLUO (datele limită de utilizare optimă), temperatura de stocare, numele produsului, ingredientele în limba română, starea termică a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare, valorile nutritionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producatorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul ; semnul organului de control tehnic al calităţii.Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.Greutatea între 150 – 160 grame/buc. Livrările se vor face o dată pe săptămână, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare.Livrare săptămânală în funcţie de necesar .cantitate minimă: 5000 kg cantitate maximă: 8000 kg.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu