Feedback
I.D.: 68592891

Pulpe inferioare de pui

Data publicarii
02.05.22 Exista 58.817 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15112130-6
Pretul estimativ:
310.000,00 RON - 310.000,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Pulpe inferioare puiCarnea va proveni de la păsări sănătoase sacrificate în abatoare şi acceptate din punct de vedere sanitar-veterinar. Proprietăţi organoleptice : Stare termică: congelată -temperatura în profunzime nu trebuie să fie mai ridicată de 12℃Aspect - se examinează dacă blocul de carne este compact, se examineaza stratul de gheaţă şi se apreciază integritatea suprafeţei şi stadiul de deshidratar...
Pulpe inferioare puiCarnea va proveni de la păsări sănătoase sacrificate în abatoare şi acceptate din punct de vedere sanitar-veterinar. Proprietăţi organoleptice : Stare termică: congelată -temperatura în profunzime nu trebuie să fie mai ridicată de 12℃Aspect - se examinează dacă blocul de carne este compact, se examineaza stratul de gheaţă şi se apreciază integritatea suprafeţei şi stadiul de deshidratare superficială, fără pene, fără părţi necomestibile. Suprafaţă netedă, nelipicioasă, fără impurităţi mecanice.Oase întregi, fără fracturi, fără traumatisme vizibile sau hematoame de culoare visinie. Lichidul rezultat dupa decongelare trebuie să fie transparent alb gălbui.Consistenţă fermă , elastică( nu se admite consistenţa înmuiată )Culoare - se observă culoarea la exterior şi la locul de atingere cu cuţitul cald sau cu degetul .Consistenta- se apreciază prin palpare şi prin sunetul obţinut la lovire cu un obiect tare.Miros - se apreciază prin mirosire directă la suprafaţa exterioară. În caz de dubiu se efectuează proba fierberii şi proba frigerii.Valori nutritionale: -proteine 20%,lipide 10%,Kcalorii 177% Transportul cărnii de pasare se face în vehicule închise, izoterme, prevăzute cu instalaţie frigorifică, etichetate, ambalate în pungi închise de 1kg-1.5kg.Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care să ateste DLUO (datele limita de utilizare optimă), temperatura de stocare, numele produsului, ingredientele în limba română, starea termică a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de păstrare, valorile nutriţionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producatorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul); semnul organului de control tehnic al calităţii.Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.Greutatea între 130 grame/buc si 150 grame/buc. Livrările se vor face odată pe săptămână, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însotite de autorizaţie de tramsport pentru produse alimentare.cantitate minima 10000 kg cantitate maxima 20000 kg
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu