Pulpe inferioare de pui romanesti (Copanele) ambalate la tavita.
Ficat de pui romanesc refrigerat sau congelat, produs realizat in abator clasificat clasa A de calitate, neinjectat, crescut in ferme proprii fara hormoni de crestere, ambalat la tavita. Produsul este certificat in sistemul de management al calitatii, sigurantei alimentului si mediului conform SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 22000:2005 si SR EN ISO 14001:2009.
...
Pulpe inferioare de pui romanesti (Copanele) ambalate la tavita.
Ficat de pui romanesc refrigerat sau congelat, produs realizat in abator clasificat clasa A de calitate, neinjectat, crescut in ferme proprii fara hormoni de crestere, ambalat la tavita. Produsul este certificat in sistemul de management al calitatii, sigurantei alimentului si mediului conform SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 22000:2005 si SR EN ISO 14001:2009.
Piept de pui dezosat, fara piele, refrigerat sau congelat, produs realizat in abator clasificat clasa A de calitate, neinjectat, crescut in ferme proprii fara hormoni de crestere, ambalat la tavita. Produsul este certificat in sistemul de management al calitatii, sigurantei alimentului si mediului conform SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 22000:2005 si SR EN ISO 14001:2009.