Produs refrigerat sau congelat romanesc, clasa A.
Reprezinta masa musculara obtinuta in urma sectionarii transversale la nivelul articulatiilor coxo-femurale si tibio-tarso-metatarsiana si a dezosarii acesteia.
Ambalat în pungi de polietilena, închise cu clema metalica.
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din în...
Produs refrigerat sau congelat romanesc, clasa A.
Reprezinta masa musculara obtinuta in urma sectionarii transversale la nivelul articulatiilor coxo-femurale si tibio-tarso-metatarsiana si a dezosarii acesteia.
Ambalat în pungi de polietilena, închise cu clema metalica.
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice. Prezinta o conformatie buna, este consistent, bine dezvoltat, lat, lung si carnos. Ambalat în pungi de polietilena, închise cu clema metalica. Continutul etichetei corespunde prevederilor legale în vigoare, purtând si marcajul de control sanitar - veterinar specific precum si numarul de autorizare sanitar - veterinara a abatorului.