Carnati vienezi-În mat de oaie, suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai sau corpuri straine, fara bucati de flaxuri si goluri de aer, fara corpuri straine, fragmente de os. Cabanos in mat de oaie-produs fiert dublu afumat. Salam vara, Salamul casei, Salam Victoria-Aspect placut, consistenta tare, neapoasa, nu foarte unsuroase, sa fie ambalate in membrana artificiala necomestibila, suprafata exterioara trebuie sa fie cu...
Carnati vienezi-În mat de oaie, suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai sau corpuri straine, fara bucati de flaxuri si goluri de aer, fara corpuri straine, fragmente de os. Cabanos in mat de oaie-produs fiert dublu afumat. Salam vara, Salamul casei, Salam Victoria-Aspect placut, consistenta tare, neapoasa, nu foarte unsuroase, sa fie ambalate in membrana artificiala necomestibila, suprafata exterioara trebuie sa fie curata, nelipicioasa, fara mucegai si corpuri straine si sa nu contina bucati de os, aglomerari de grasime si de condimente. Rasol porc fara os, cu sorici.Parizer-Sub forma unor batoane cilindrice, cu suprafata curata, nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie.Mici-semipreparat crud, formati. Cremwursti-Siraguri din bucati cilindrice, usor curbate. Sunca Toronto, sunca pasare. Pulpa porc, ceafa porc-produse congelate, ambalate individual. Scarita-produs fiert si afumat. Carne tocata -Carne maruntita, fara os, cartilaje, tendoane si tesut conjunctiv grosier, miros si gust normal, caracteristic si placut, sa nu apara miros alterat sau alt miros strain. Produse cu gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain (acru, mucegai, ranced ) Consistenta: semitare, elastica culoare specifica.
Produsele sunt insotite de declaratie de conformitate
Transportul se face cu masini inchise ,izoterme,prevazuta cu instalatie de racire la : -18°C, avizate sanitar.