Feedback
I.D.: 70368583

Pulpa porc fara os congelata, Cotlet de porc fara os congelat, Salam de sunca (tip Victoria), Piept de pui dezosat fara piele congelat

Data publicarii
21.06.22 Exista 67.540 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15113000-3
Pretul estimativ:
87.000,00 RON - 217.500,00 RON
32.000,00 RON - 96.000,00 RON
32.000,00 RON - 96.000,00 RON
10.200,00 RON - 54.400,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
1. Pulpa porc fara os congelata, Stare termică: congelata sub forma unui bloc compact;Aspect si culoare - carne superioară, slabă, bucăţi întregi, fasonat, fără cheaguri de sânge sau porţiuni murdare; slănină de acoperire max. 8 mm, fără oase, cartilagii şi şorici; lucioasa, ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si ...
1. Pulpa porc fara os congelata, Stare termică: congelata sub forma unui bloc compact;Aspect si culoare - carne superioară, slabă, bucăţi întregi, fasonat, fără cheaguri de sânge sau porţiuni murdare; slănină de acoperire max. 8 mm, fără oase, cartilagii şi şorici; lucioasa, ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis, parte necomestibila 0; Miros si gust – normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; Valori nutritionale - protide 20%,lipide 6%; - kcalorii 142%; Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata, în pungă plastic din folie termocontractibilă,de 1kg-1,5kg etichetate .Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care sa ateste DLUO (datele limita de utilizare optima),temperatura de stocare , numele produsului, ingredientele in limba romana, starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare, valorile nutritionale, gramajul, numele si datele de identificare a producatorului, data fabricatiei (ziua , luna, anul) ; semnul organului de control tehnic al calitatii.Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.Transportul se va face cu vehicule frigorifice curate, uscate, dezinfectate.Certificat de conformitate la fiecare livrare.Livrările se vor face odata pe saptamana, in functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de tramsport pentru produse alimentare.cantitate minima 3000 kg; cantitate maxima 7500 kg.. 4. Piept de pui dezosat , fără piele, congelat., Produs cal. I-a, congelat, fără piele şi os, intact din punct de vedere al prezentarii, curat, fara nici un fel de corpuri straine vizibile, mizerie sau sange, fara mirosuri straine, consistenţă si cu o conformaţie buna.Culoare: caracteristică speciei, roz, uniformă.Consistenţa musculaturii: fermă şi elastic, bine îmbrăcat în muşchi, carnea sternală flexibilă, fără părţi osoase, bine fasonat, calitate superioară.Miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, plăcut, fără miros strain.Parte necomestibilă: 0%Ambalat în caserole sau pungi de maxim 1-1,5 kg.Să aibă etichetă conform prevederilor legale.Eticheta trebuie sa conţină: - denumirea, adresa si nr.de telefon al producatorului/distribuitorului-denumirea produsului-starea termica a cărnii-ţara de provenienţă-cantitarea neta-conditii de depozitare-data sacrifiării-data ambalarii si termenul de valabilitate-lotcantitate minima 1000 kg; cantitate maxima 3000 kg.. 3. Salam de şunca min. 60% carne porc (tip Victoria), Produsele vor avea un aspect plăcut, consistenţă tare, neapoasă, fără exces de grăsime, să fie ambalate în membrană artificială necomestibilă. Eticheta trebuie să conţină numele produsului, ingredientele în limba română, valorile nutriţionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producătorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul); data expirării; semnul organului de control tehnic al calităţii. Lot :...., nr........eticheta. Certificat de calitate la livrarea marfii. Produs obtinuţ prin fierbere şi dublă afumare, umiditatea max. 40%, grăsimi max. 25%.La fabricarea salamului nu se va utiliza carne separată mecanic, organe, soia şi amidon modificat. Produsul trebuie sa aiba un continut minim de 60 % carne de porc.Ambalajul nu trebuie să permită pătrunderea corpurilor străine. Suprafaţa exterioară a produselor obţinute prin tratament termic trebuie să fie curată, nelipicioasă, fără mucegai şi corpuri străine şi să nu conţină bucăţi de os, aglomerari de grasime si de condimente, fără goluri de aer sau aglomerări de apă. La tăiere produsul să se felieze uşor şi să îşi păstreze întreagă felia. Produsele trebuie să fie însoţite de certificatul sanitar veterinar şi de certificatul de calitate. Produsele sa fie proaspete şi cu un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate menţionat de producător .Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.Transportul se va face cu vehicule frigorifice curate, uscate, dezinfectate.cantitate minimă 300 kg; cantitate maximă 1600 kg.. 2. Cotlet de porc fără os congelat, Stare termică: congelat sub forma unui bloc compact ; Aspect şi culoare - carne superioară, slabă, fără cheaguri de sânge sau porţiuni murdare; fără oase, cartilagii şi şorici; lucioasă, fermă şi elastică, atât la suprafaţă căt şi în secţiune; urmele ce se formează prin compresia cu degetul revin repede; sucul din carne se obţine greu şi este limpede; culoare roz deschis , parte necomestibilă 0; Miros si gust – normal, caracteristic şi plăcut, să nu prezinte miros alterat, sau străin.Valori nutritionale: -proteine 16%,lipide6%,Kcalorii268%Produsul se livrează vrac în casete de transport înfoliate şi / sau vidate, în pungă plastic din folie termocontractibilă, în calupuri de 1kg-1,5kg etichetate individual .Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care să ateste DLUO (datele limită de utilizare optimă),temperatura de stocare, numele produsului, ingredientele în limba română, starea termică a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, valorile nutriţionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producatorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul); semnul organului de control tehnic al caliăţtii.Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.Transportul se va face cu vehicule frigorifice curate, uscate, dezinfectate.Certificat de conformitate la fiecare livrare.Livrările se vor face o dată pe săptămână, în funcţie de necesar, pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.cantitate minima 1000 kg; cantitate maxima 3000 kg..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu