1.pulpa de vita fara os !!!!!!!!!!!!!!! Produse proaspete calitatea I, sa nu aiba miros, sa corespunda normelor C.E. in vigoare, sa aiba aspect si culoare naturala, proaspata. Sa se comporte bine la prelucrare.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.branza proaspata de vaci galeata de 5 kg !!!!!!!!!!!!!!!! Proaspata, calitatea I, ambalata la galeti de 5 kg, grasime min.5%, fara gust sau miros strain.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. telemea de vaca...
1.pulpa de vita fara os !!!!!!!!!!!!!!! Produse proaspete calitatea I, sa nu aiba miros, sa corespunda normelor C.E. in vigoare, sa aiba aspect si culoare naturala, proaspata. Sa se comporte bine la prelucrare.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.branza proaspata de vaci galeata de 5 kg !!!!!!!!!!!!!!!! Proaspata, calitatea I, ambalata la galeti de 5 kg, grasime min.5%, fara gust sau miros strain.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. telemea de vaca maturata ,vidata la apoximativ 1kg !!!!!!!!!!!!! Preparate din lapte de vaca pasteurizat, ambalata in vid la cutii de 15 kg , aspect exterior - bucati intregi cu suprafata curata, aspect in sectiune pasta curata uniforma, consistenta - masa compacta legata, de consistenta uniforma, se taie usor, fara a se sfarma; culoare alba, pana la alba cu nuanta galbuie, uniforma in toata masa; miros si gust placut specific branzei maturate, acrisor, foarte putin sarat sau chiar fara sare, fara gust sau miros strain. Saramura de zer acidificat, aspect lichid fara corpuri straine, culoare galbena cu nuanta verzuie, gust placut, de fermentatie lactica sarat. Proprietati fizico-chimice, apa max.55%; grasime raportata la substanta uscata min.42%, clorura de sodiu: la telemea 2.5- 4%, in saramura de zer 6-10%, calitatea I!!!!!!!!!!!!!!!!!