Pulpa de vita dezosata:Pulpa este delimitate anterior de sectiunea ce o separa de vrabioara, in spatele ultimei vertebre lombare, ramanand la pulpa musculature posterioara si inferioara a pulpei. Pulpa trebuie sa fie acoperita la suprafata de o pelicula subtire uscata iar in sectiune trebuie sa aiba o coloratie roz-rosie, usor umeda ; Carnea nu trebuie sa prezinte defecte cun ar fi : - suprafata lipicioasa, pete de mucegai,...
Pulpa de vita dezosata:Pulpa este delimitate anterior de sectiunea ce o separa de vrabioara, in spatele ultimei vertebre lombare, ramanand la pulpa musculature posterioara si inferioara a pulpei. Pulpa trebuie sa fie acoperita la suprafata de o pelicula subtire uscata iar in sectiune trebuie sa aiba o coloratie roz-rosie, usor umeda ; Carnea nu trebuie sa prezinte defecte cun ar fi : - suprafata lipicioasa, pete de mucegai, semne de infestare, lichid sinovial tulbure, consistenta scazuta (astfel incat la apasare urmele digitale sa fie remanente), grasime cu aspect mat si colorata in roz Carnea de vita trebuie sa aiba stampila organelor organelor sanitar-veterinare pe carcasa.
Pulpa de porc dezosata RO:Cuprinde musculatura determinate anterior de ultima vertebra lombara iar posterior de articulatia fenurotibiana ce separa pulpa de rasolul din spate. Marcarea pulpei de porc fara os se face pe ambalaj prin etichetare cu urmatoarele inscriptionari : denumire producator, localitatea, denumire produs, termen de valabilitate. Depozitarea se face in spatii de refrigerare la temperaturi de -18 grd.C Transportul la beneficiar se face cu masini izoterme , prevazute cu instalatii frigorifice. Carnea nu trebuie sa prezinte defecte cun ar fi : - suprafata lipicioasa, pete de mucegai, semne de infestare, consistenta scazuta (astfel incat la apasare urmele digitale sa fie remanente),. Fara miros neplacut, de culoare rosie, continut minim de grasime.