Feedback
I.D.: 74991375

Publicitate si promovare proiect si comunicat de presa privind finalizarea proiectului "Achiziţie mijloace de transport public - autobuze electrice Sibiu", in cadrul proiectului "Achiziţie mijloace de transport public - autobuze electrice 12m deal, Brasov, Iasi, Sibiu, Slatina, Suceava"

Data publicarii
09.11.22 Exista 130.366 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
Termenul limita pentru depunere:
25.11.22
Pretul estimativ:
59.437,00 RON - 59.437,00 RON
Documente participare:
  1. FisaDate_DF1164234.pdf
  2. Caiet de Sarcini-semnat.pdf
  3. Contract draft-semnat.pdf
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Contract de prestari servicii avand ca obiect: publicitate si promovare proiect si comunicat de presa privind finalizarea proiectului "Achiziţie mijloace de transport public - autobuze electrice Sibiu", in cadrul proiectului "Achiziţie mijloace de transport public - autobuze electrice 12m deal, Brasov, Iasi, Sibiu, Slatina, Suceava", conform specificatiilor prevazute in documentatia de atribuire. Durata contractului este: de la data semnării acestuia şi până la finalizarea perioadei de implementare a proiectului care în prezent este până la 30.12.2022, la care se adaugă 3 luni calendaristice (i.e. 30.03.2023), conform prevederilor Manualului de identitate vizuală a POR. Menţionăm faptul că acest termen de finalizare poate fi prelungit în cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, situaţii în care contractul de furnizare privind informarea şi publicitatea se va prelungi automat, fără alte costuri suplimentare. Se vor respecta termenele de livrare prevazute in caietul de sarcini, pentru fiecare livrabil in parte. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/ candidaturilor: 11 Autoritatea contractanta va transmite raspunsul la clarificari in a 7-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor. Valoarea estimată pentru prestarea serviciilor şi livrarea produselor este - 59.437 lei (fără TVA), cu incadrarea in urmatoarele valori estimate, pentru livrabile: 1. Valoare estimata pentru realizarea şi amplasarea unei plăci permanente, a autocolantelor si a unui panou de informare temporar pe durata investiţiei - 34,874,00 lei fără TVA; 2. Valoare estimata pentru producţia şi difuzarea unui spot audio si realizarea unui film scurt de promovare - 24.000,00 lei fără TVA; 3. Valoare estimata pentru comunicat de presa privind finalizarea proiectului - 563,00 lei fără TVA.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!

De ce licitatie-publica.ro?

• Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

• Anunturi scanate si actualizate