A. Elaborarea Proiectului tehnic, pentru obiectivul de investiţii, în etapele:
> proiect tehnic de execuţie, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 907/2016, cu respectarea actelor normative în vigoare şi a instrucţiunilor ANAP, cu cerinţele din caietul de sarcini precum şi a clauzelor contractuale. ln acest sens, documentaţia tehnică va fi elaborată astfel încât să răspundă tuturor cerinţelor legale în ...
A. Elaborarea Proiectului tehnic, pentru obiectivul de investiţii, în etapele:
> proiect tehnic de execuţie, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 907/2016, cu respectarea actelor normative în vigoare şi a instrucţiunilor ANAP, cu cerinţele din caietul de sarcini precum şi a clauzelor contractuale. ln acest sens, documentaţia tehnică va fi elaborată astfel încât să răspundă tuturor cerinţelor legale în vigoare la data predării documentaţiei.
In prestarea serviciilor de proiectare se vor respecta Normelor tehnice privind compoziţii, scheme şi tehnologii de regenerare a pădurilor şi de împădurire a terenurilor degradate, aprobate prin Ordinul Ministrului al M.M.A.P.M nr. 2533/2022..
B. Asigurarea asistentei tehnice pentru proiectul tehnic elaborat, atât pe perioada execuţiei, precum şi pentru participarea proiectantului la fazele incluse în proiectul tehnic avizat de către Garda Forestieră Rm. Vâlcea.
C. Execuţia serviciilor de împădurire conform proiectului tehnic elaborat şi avizat, cu respectarea prevederilor contractului şi legislaţiei în vigoare. După semnarea contractului de achiziţie publică şi depunerea garanţiilor contractuale, în termen de maximum două luni calendaristice, antreprenorul va transmite un Program de execuţie detaliat al întregului contract de execuţie, alcătuit dintr-un grafic (fizic şi valoric) de eşalonare calendaristică (pe suport hârtie şi în format electronic editabil). Totodată, în acelaşi termen, prestatorul va actualiza şi transmite beneficiarului devizul general al investiţiei, în conformitate cu valoarea acceptată a contractului de servicii în vederea aprobării acestora.
Recepţia lucrărilor de împădurire, parţiale şi finale, se realizează conform art. 16 din Legea nr. 100/2010 privind împădurirea terenurilor degradate şi conform Normelor Tehnice privind efectuarea controlului anual al regenerărilor, aprobate prin aprobate prin Ordinul Ministrului al M.M.A.P. nr. 2537/2022 şi Normelor tehnice privind compoziţii, scheme şi tehnologii de regenerare a pădurilor şi de împădurire a terenurilor degradate, aprobate prin Ordinul Ministrului al M.M.A.P.M nr. 2533/2022.
Amplasamentul: MISCHII, comuna MISCHI, judeţul DOLJ, este următorul:
Perimetrul de ameliorare Mischii, care face obiectul prezentului studiu de fezabilitate, aparţine comunei Mischii şi este situat în extravilanul comunei Mischii, judeţul Dolj, având suprafaţa de 65,0851 ha.
Terenurile cuprinse în perimetrul de ameliorare au fost ridicate în plan, pe limitele indicate de catre personalul specializat al beneficiarului, fiind identice cu cele întabulate la OCPI. Cu ocazia ridicării în plan s-au determinat limitele amplasamentelor, pe care se va efectua bornarea amenajistică.
Repartizarea suprafeţelor din cadrul perimetrului de ameliorare pe tarlale şi parcele, cu identificarea numerelor cadastrale, este prezentată în studiul de fezabilitate anexat.