PROIECTARE ŞI EXECUŢIE PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIŢII „ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICĂ STAŢIE DE ÎNCĂRCARE AUTOBUZE ELECTRICE, MUNICIPIUL SUCEAVA” – ETAPA I (LOT1), cuprinzând:
1. prestarea serviciilor de proiectare pentru obiectivul de investiţii „ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICĂ STAŢIE DE ÎNCĂRCARE AUTOBUZE ELECTRICE, MUNICIPIUL SUCEAVA” – ETAPA I (LOT1) (elaborarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor (...
PROIECTARE ŞI EXECUŢIE PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIŢII „ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICĂ STAŢIE DE ÎNCĂRCARE AUTOBUZE ELECTRICE, MUNICIPIUL SUCEAVA” – ETAPA I (LOT1), cuprinzând:
1. prestarea serviciilor de proiectare pentru obiectivul de investiţii „ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICĂ STAŢIE DE ÎNCĂRCARE AUTOBUZE ELECTRICE, MUNICIPIUL SUCEAVA” – ETAPA I (LOT1) (elaborarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor (PAC) şi a proiectului tehnic de execuţie (PTE). Proiectul tehnic (PAC + PTE) – piesele scrise şi desenate – se elaborează în condiţiile legii, respectiv HG nr. 907/2016, privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii din fonduri publice. La realizarea documentaţiilor tehnico-economice se vor avea în vedere standardele şi normativele aflate în vigoare la data prestării serviciilor);
2. execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii „ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICĂ STAŢIE DE ÎNCĂRCARE AUTOBUZE ELECTRICE, MUNICIPIUL SUCEAVA” – ETAPA I (LOT1).
Valoarea estimată a contractului de achiziţie publică este de 2.064.361,04 lei fără TVA.
La preţul contractului se pot adăuga cheltuielile diverse şi neprevăzute doar dacă este cazul.
Cheltuielile diverse şi neprevăzute reprezintă cheltuieli incluse în structura devizului general al obiectivului de investiţii, potrivit prevederilor HG nr. 907/2016, iar utilizarea sumelor aferente acestora se realizează în funcţie de necesităţi, prin încheierea unui act adiţional la contractul iniţial. În acest context, actul adiţional va reprezenta expresia aplicării mecanice a clauzelor contractuale sau a unei modificări nesubstanţiale în conformitate cu dispoziţiile art. 221 din Legea nr. 98/2016.
Modificarea contractului de achiziţie publică, în cursul perioadei sale de valabilitate, se face în condiţiile prevăzute la art. 221 din Legea nr. 98/2016.
Modificarea contractului în cursul perioadei sale de valabilitate, altfel decât în cazurile şi condiţiile prevăzute la art. 221 din Legea nr. 98/2016, se realizează prin organizarea unei noi proceduri de atribuire, în conformitate cu dispoziţiile legii.
În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea 98/2016, cu modificările şi completările ulterioare, termenul limită până la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achiziţie publică are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire este de 10 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
Autoritatea contractantă stabileşte că termenul limită în care va răspunde tuturor solicitărilor de clarificări sau informaţii suplimentare, este în a 6 a zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.