1. Meniu (ciorba, friptura,garnitura si salata, apa plata 0,5 L) - 36 bucati 2. Pachet felul doi (friptura, garnitura si salata, apa 0,5L ) - 285 bucati 3. Apa plata 0.5L - 1700 bucati 4. Chifla - 100 bucati 5. Suc 0.5L - 80 bucati 6. Farfurii, servetele, furculite pentru 100 persoane - 1set 7. Sac carbune gratar 5 kg - 5 bucati 8. Carnati gratar 15 kg 9. Mustar galeata 5kg - 1 bucata 10. Apa minerala 0.5L - 20 bucati 11. C...
1. Meniu (ciorba, friptura,garnitura si salata, apa plata 0,5 L) - 36 bucati 2. Pachet felul doi (friptura, garnitura si salata, apa 0,5L ) - 285 bucati 3. Apa plata 0.5L - 1700 bucati 4. Chifla - 100 bucati 5. Suc 0.5L - 80 bucati 6. Farfurii, servetele, furculite pentru 100 persoane - 1set 7. Sac carbune gratar 5 kg - 5 bucati 8. Carnati gratar 15 kg 9. Mustar galeata 5kg - 1 bucata 10. Apa minerala 0.5L - 20 bucati 11. Cafea - 1 kg 12. Platouri friptura pui , porc, garnitura si salata, apa plata si suc 0.5L organizatori - 15 bucati 13. Meniu moto ( mici, carnati, cartofi si mustar) - 8 bucati; apa plata si suc 0.5L- 40 bucati.