Aceste produse fac parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate, sau din carne crud - uscate , sau preparate din carne, produse fierte si dublu afumate, in functie de sortimentul solicitat. La fabricarea salamului se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului. Produsul salam se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu dia...
Aceste produse fac parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate, sau din carne crud - uscate , sau preparate din carne, produse fierte si dublu afumate, in functie de sortimentul solicitat. La fabricarea salamului se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului. Produsul salam se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu diametrul min. 50 mm – max. 90 mm si feliate in greutate 100-200gr, ambalate in vid. Aspect exterior: Membrană artificială necomestibila, suprafaţă curată, nelipicioasa, aderent la compoziţie. Aspect in sectiune : Compoziţie compactă, mozaicata, bine legata, fără goluri de aer sau aglomerări de grasime si gel. Consistenţă: semitare, elastica. Gust şi miros: plăcut, specific componentelor şi condimentelor utilizate, fără gust sau miros străin (acru, mucegai, ranced, etc) La fabricarea Salamului nu este permisa utilizarea carnii de porc si de pasare separata mecanic si a subproduselor comestibile de abator cu exceptia emulsiei de sorici.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.