Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.B.E...
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.Acest produs face parte din categoria Produse din carne crud - uscate : salamuriProdusul se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 20-40 mm si feliate in greutate 100-150gr, ambalata in vid. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai. Aspect pe sectiune: Compozitie perfect legata, compacta, mozaicata, fara goluri de aer sau aglomerari de gel, grasime sub membrana. La feliere sa isi pastreze integritatea.Consistenta: tare, semielastica. Culoare : Specifica produselor afumate si membranelor utilizate. Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor utilizate, fara gust sau miros strain (acru, mucegai, ranced etc), cu gust si miros de fum moderat. Ingrediente: Carne de porc, vita, slanina. Nu se accepta in reteta carne dezosata mecanic, organe, amidonuri m