Salamul cu sunca face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate. La fabricarea salamului cu sunca se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului.
Produsul salam cu sunca se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu diametrul min. 70 mm – max. 90 mm si feliate in greutate 150-200gr, ambalate in vid. Aspect exterior: Membra...
Salamul cu sunca face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate. La fabricarea salamului cu sunca se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului.
Produsul salam cu sunca se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu diametrul min. 70 mm – max. 90 mm si feliate in greutate 150-200gr, ambalate in vid. Aspect exterior: Membrană artificială necomestibila, suprafaţă curată, nelipicioasa, , aderent la compoziţie. Aspect in sectiune : Compoziţie compactă, mozaicata, bine legata, fără goluri de aer sau aglomerări de grasime si gel. Culoarea in sectiune este roz-deschis. Consistenţă: semitare, elastica. Gust şi miros: plăcut, specific componentelor şi condimentelor utilizate, fără gust sau miros străin (acru, mucegai, ranced, etc) La fabricarea Salamului cu sunca nu este permisa utilizarea carnii de porc si de pasare separata mecanic si a subproduselor comestibile de abator cu exceptia emulsiei de sorici.
Salamul de vara face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si dublu afumate, salam cu structura. Produsul se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 40-50 mm si feliate in greutate 100-200gr/buc, ambalat in vid, in membrana perisabila la fum. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai. Aspect pe sectiune: Compozitie perfect legata,
Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 20 zile