Salam cu sunca (tip Victoria). Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate. La fabricarea salamului cu sunca se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului.Produsul salam cu sunca se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu diametrul min. 70 mm – max. 90 mm si feliate in greutate 150-200gr, ambalate in vi...
Salam cu sunca (tip Victoria). Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate. La fabricarea salamului cu sunca se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului.Produsul salam cu sunca se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu diametrul min. 70 mm – max. 90 mm si feliate in greutate 150-200gr, ambalate in vid. Aspect exterior: Membrană artificială necomestibila, suprafaţă curată, nelipicioasa, , aderent la compoziţiei.
Salam de vara. Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si dublu afumate, salam cu structura. Produsul se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 40-50 mm si feliate in greutate 100-200gr/buc, ambalat in vid, in membrana perisabila la fum. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai.
Cabanos 200- 300 g vid Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si dublu afumate, carnati cu structura. Produsul sa se prezinte sub forma unor bucati cilindrice cu masa de 0.150 kg-0.200 kg si diametru de 22-24 mm, obtinute prin umplerea si rasucirea membranelor in siraguri, ambalate in vid, la pachete de 200 - 300 gr.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.