Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.B.E...
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate. La fabricarea salamului cu sunca se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului.
Produsul salam cu sunca se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu diametrul min. 70 mm – max. 90 mm si feliate in greutate 150-200gr, ambalate in vid. Aspect exterior: Membrană artificială necomestibila, suprafaţă curată, nelipicioasa, , aderent la compoziţie. Aspect in sectiune : Compoziţie compactă, mozaicata, bine legata, fără goluri de aer sau aglomerări de grasime si gel. Culoarea in sectiune este roz-deschis. Consistenţă: semitare, elastica. Gust şi miros: plăcut, specific componentelor şi condimentelor utilizate, fără gust sau miros străin (acru, mucegai, ranced, etc) La fabricarea