SalamulSinaia face parte din categoria produse din carne crud - uscate:salamuri.Produsul se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 20-40 mm si feliate in greutate 100-150gr, ambalata in vid. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai. Aspect pe sectiune: Compozitie perfect legata, compacta, mozaicata, fara goluri de aer sau aglomerari de gel, grasime sub membra...
SalamulSinaia face parte din categoria produse din carne crud - uscate:salamuri.Produsul se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 20-40 mm si feliate in greutate 100-150gr, ambalata in vid. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai. Aspect pe sectiune: Compozitie perfect legata, compacta, mozaicata, fara goluri de aer sau aglomerari de gel, grasime sub membrana. Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate. La fabricarea salamului cu sunca se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului.Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si dublu afumate, salam cu structura.Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu,fara pete sau mucegai.Acest produs face parte din categoria preparate din carne de porc, produse pasteurizate (fierte) mixate; membrana artificiala, necomestibila, cu o suprafata curata, aderenta la compozitie, cu invelis continuu,nedeteriorat;compozitie compacta, omogena, mozaicata, fara goluri de aer sau aglomerari de apa, gel sau grasine sub membrana, la taiere trebuie sa se pastreze integritatea feliei; consistenta: semitare; gust si miros: placut, specific componentelor.Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Element