Aceste produse fac parte din categoria Produse din carne crud - uscate, fierte, afumate: salamuri
Produsul se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 20-40 mm si feliate in greutate 100-150gr, ambalata in vid. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai. Aspect pe sectiune: Compozitie perfect legata, compacta, mozaicata, fara goluri de aer sau aglomerari de gel, ...
Aceste produse fac parte din categoria Produse din carne crud - uscate, fierte, afumate: salamuri
Produsul se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 20-40 mm si feliate in greutate 100-150gr, ambalata in vid. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai. Aspect pe sectiune: Compozitie perfect legata, compacta, mozaicata, fara goluri de aer sau aglomerari de gel, grasime sub membrana. La feliere sa isi pastreze integritatea.
Consistenta: tare, semielastica. Culoare : Specifica produselor afumate si membranelor utilizate. Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor utilizate, fara gust sau miros strain (acru, mucegai, ranced etc), cu gust si miros de fum moderat. Ingrediente: Carne de porc, vita, slanina. Nu se accepta in reteta carne dezosata mecanic, organe, amidonuri modificate sau amidon. Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 20 zile
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.