Feedback
I.D.: 95492120

Produse pe baza de carne de porc

Data publicarii
02.04.24 Exista 181.075 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15100000-9 15131400-9
Pretul estimativ:
14.350,00 RON - 14.350,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Carnati oltenesti, 200-250gr, ambalati in vid. Produsul sa se prezinte sub forma unor bucati cilindrice cu diametru de 26-28 mm, obtinute prin umplerea si rasucirea membranelor in siraguri, ambalate in vid, la pachete de 200 - 250 gr Sunca presata (tip Praga) Produsul Şuncă presată de porc se prezinta sub forma unor bucăţi de masă 3 kg-3,50 kg şi dimensiuni de 100 x 100 mm. Aspect exterior: Membrana artificială, are o supr...
Carnati oltenesti, 200-250gr, ambalati in vid. Produsul sa se prezinte sub forma unor bucati cilindrice cu diametru de 26-28 mm, obtinute prin umplerea si rasucirea membranelor in siraguri, ambalate in vid, la pachete de 200 - 250 gr Sunca presata (tip Praga) Produsul Şuncă presată de porc se prezinta sub forma unor bucăţi de masă 3 kg-3,50 kg şi dimensiuni de 100 x 100 mm. Aspect exterior: Membrana artificială, are o suprafaţă curată, aderentă la compoziţie, cu înveliş continuu, nedeteriorat Bacon feliat 100-150g, ambalat vid. Aspect in sectiune: straturi de carne de culoare rosie spre roz, alternate cu slanina de culoare alba, fara cartilagii si flaxuri tari. Procentul de grasime sa fie max. 25%. Ambalat in felii, la 150 g in vid MUSCHI FILE 100-150g, ambalat vid. Produs din carne fiert si afumat. Ingrediente: cotlet porc, apa, proteina animala porc, sare, stabilizatori (trifosfati), zaharuri (dextroza), proteina lactica, condimente si extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (nitrit de sodiu). Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor: A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu