Carnati oltenesti, 200-250gr, ambalati in vid. Produsul sa se prezinte sub forma unor bucati cilindrice cu diametru de 26-28 mm, obtinute prin umplerea si rasucirea membranelor in siraguri, ambalate in vid, la pachete de 200 - 250 gr
Sunca presata (tip Praga) Produsul Şuncă presată de porc se prezinta sub forma unor bucăţi de masă 3 kg-3,50 kg şi dimensiuni de 100 x 100 mm. Aspect exterior: Membrana artificială, are o supr...
Carnati oltenesti, 200-250gr, ambalati in vid. Produsul sa se prezinte sub forma unor bucati cilindrice cu diametru de 26-28 mm, obtinute prin umplerea si rasucirea membranelor in siraguri, ambalate in vid, la pachete de 200 - 250 gr
Sunca presata (tip Praga) Produsul Şuncă presată de porc se prezinta sub forma unor bucăţi de masă 3 kg-3,50 kg şi dimensiuni de 100 x 100 mm. Aspect exterior: Membrana artificială, are o suprafaţă curată, aderentă la compoziţie, cu înveliş continuu, nedeteriorat
Bacon feliat 100-150g, ambalat vid. Aspect in sectiune: straturi de carne de culoare rosie spre roz, alternate cu slanina de culoare alba, fara cartilagii si flaxuri tari. Procentul de grasime sa fie max. 25%. Ambalat in felii, la 150 g in vid
MUSCHI FILE 100-150g, ambalat vid. Produs din carne fiert si afumat. Ingrediente: cotlet porc, apa, proteina animala porc, sare, stabilizatori (trifosfati), zaharuri (dextroza), proteina lactica, condimente si extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (nitrit de sodiu).
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.