Parizer cu porc 1 kg. Aspect exterior: forma cilindrica, diametru min. 120 - max. 130 mm, greutate min 0,25 - 1 kg cu suprafata curata, nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie. Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer.
Muschi file feliat 100g, ambalat vid Acest produs face parte din categoria preparate din carne, prod...
Parizer cu porc 1 kg. Aspect exterior: forma cilindrica, diametru min. 120 - max. 130 mm, greutate min 0,25 - 1 kg cu suprafata curata, nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie. Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer.
Muschi file feliat 100g, ambalat vid Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse uscate afumate, specialitati. Aspect in sectiune: straturi de carne de culoare rosie spre roz, alternate cu slanina de culoare alba, fara cartilagii si flaxuri tari. Ambalat in felii, la 150 g in vid Bucati presate din piept de porc, fara os-straturi de carne alternand cu straturi de slanina, fara mazga. Colorant natural. Culoare brun-roscata,fara pete de mucegai. Sare maxim 4%.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.