Produs afumat si fiert in membrana naturala;aspect exterior:siraguri din bucati cilindrice,usor curbate,nedeformate si neintreripte, cu suprafata curata nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie, obtinute prin umplerea membranelor naturale de oaie; la suprafata sa prezinte o culoare galben si usor caramiziu rezultat in urma afumarii; aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerar...
Produs afumat si fiert in membrana naturala;aspect exterior:siraguri din bucati cilindrice,usor curbate,nedeformate si neintreripte, cu suprafata curata nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie, obtinute prin umplerea membranelor naturale de oaie; la suprafata sa prezinte o culoare galben si usor caramiziu rezultat in urma afumarii; aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer; gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain (acru,mucegai,ranced) cu gust moderat de fum;consistenta: semitare,elastica; culoare: ompozitia de culoare roz-deschis; ingrediente: carne de porc,nu este permisa utilizarea da carne separata mecanica si a subproduselor comestibile de abator;Termen de valabilitate de la data receptiei:minim 15 zile;Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002,actualizata in 2018,ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice;data fabricaţiei sau termenul de valabilitate;cantitatea ambalată.B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.Livrările se vor face în baza contractelor/