Unt de Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime in substanta uscata min. 45% sare max 2.5%.Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar veterinare in vigoare.Forma:ambalat in vid.Aspect exterior: suprafata neteda, fara coaja, fara mucegai.Aspect interior: pasta curate, fina, om...
Unt de Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime in substanta uscata min. 45% sare max 2.5%.Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar veterinare in vigoare.Forma:ambalat in vid.Aspect exterior: suprafata neteda, fara coaja, fara mucegai.Aspect interior: pasta curate, fina, omogena, fara goluri de aer, fara cristale de saruri. Culoare de la alb galbui la galben.Consistenta moale, de crema si onctuasa . mai Lapte proaspat de vaca 3% grasime, pasteurizat si omogenizat, ambalat in punga de polietilena de 1 l.Aspect de lichid omogen, fara impuritati, de culoare alba inspre usor galbuie, cu gust placut de lapte fara apa adaugata.Termen de garantie 7 zile.Etichetare este conform normelor sanitar veterinare. mai Produs obtinut din lapte de vaca integral sau degresat pasteurizat cu adaos de culturi lactice si pus in consum in stare proaspata.Laptele si materialele auxiliare folosite la fabricarea branzei proaspete de vaca trebuie sa corespunda cu specificatiile de produs si legislatia sanitar veterinara in vigoare.Nu contine stabilizatori si conservanti. mai Smantana pasteurizata fermentata, ambalata in caserole cu capac la 0.900 gr., grasime 15% plus minus 1%, suficient de densa , fara mirosuri straine.Aspect omogen vascos, fara aglomerari de grasime sau substante proteice.Culoarea uniforma, alba pana la alb-galbuie.Gust si miros Mat