branza de burduf din lapte de vaca, termen de valabilitate: 20 de zile,depozitare : +2…+8°C, in spatii racoroase si bine ventilate Batoanele pot avea greutatea intre 300 gr- 3Kg, Unt 65% -200g Ingrediente: smântâna standardizata, pasteurizata,Valoare energetica/100g: 587 kcal (2405 kJ),Informa?ii nutri?ionale/100g: proteine 0.2g, glucide 0.4g, lipide 65g , Gust si miros: placut, dulceag, caracteristic laptelui, cu un usor g...
branza de burduf din lapte de vaca, termen de valabilitate: 20 de zile,depozitare : +2…+8°C, in spatii racoroase si bine ventilate Batoanele pot avea greutatea intre 300 gr- 3Kg, Unt 65% -200g Ingrediente: smântâna standardizata, pasteurizata,Valoare energetica/100g: 587 kcal (2405 kJ),Informa?ii nutri?ionale/100g: proteine 0.2g, glucide 0.4g, lipide 65g , Gust si miros: placut, dulceag, caracteristic laptelui, cu un usor gust de fiert, termen de valabilitate: 7 zile, depozitare :+2…+4°C, mod.ambalare : Punga de 1 L, Bucati de aproximativ 1 Kg paralelipipedice sau prismatice, întregi cu suprafata curata. Culoare alba pâna la alb galbuie , uniforma, fara scurgeri de zer Masa compacta legata de consistenta uniforma. Gust si miros placut ,specific ,usor sarat fara miros si gust strain. Grasime specifica sortimentului.Substanta proteica min 16% Termen de valabilitate: 20 de zile. Depozitare : +2…+8°C, in spatii racoroase si bine ventilate. Se rupe usor fara a se sfarma.Grasime raportata la substanta uscata, 42% min., Aspect si consistenta: omogena, vascoasa, fara aglomerari de grasime sau de substante proteice 2. Culoare: alba pana la alb-galbuie, uniforma 3. Gust si miros: placut, aromat, slab acrisor, specific de fermentatie lactica; nu se admite gust si miros strain Se ambaleaza la 5Kg, 10Kg, 15Kg