Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime in substanta uscata min. 45% sare max 2.5%.Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar veterinare in vigoare.Forma:ambalat in vid.Aspect exterior: suprafata neteda, fara coaja, fara mucegai.Aspect interior: pasta curate, fina, omogena, f...
Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime in substanta uscata min. 45% sare max 2.5%.Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar veterinare in vigoare.Forma:ambalat in vid.Aspect exterior: suprafata neteda, fara coaja, fara mucegai.Aspect interior: pasta curate, fina, omogena, fara goluri de aer, fara cristale de saruri. Culoare de la alb galbui la galben.Consistenta moale, de crema si onctuasa . mai Lapte proaspat de vaca 3% grasime, pasteurizat si omogenizat, ambalat in punga de polietilena de 1 l.Aspect de lichid omogen, fara impuritati, de culoare alba inspre usor galbuie, cu gust placut de lapte fara apa adaugata.Termen de garantie 7 zile.Etichetare este conform normelor sanitar veterinare. mai putin Smantana pasteurizata fermentata, ambalata in caserole cu capac la 0.900 gr., grasime 15% plus minus 1%, suficient de densa , fara mirosuri straine.Aspect omogen vascos, fara aglomerari de grasime sau substante proteice.Culoarea uniforma, alba pana la alb-galbuie.Gust si miros dulceag cu aroma specifica de smantana proaspata.Nu se admite gust si miros strain. mai putin