Unt de masă Napolact 82% grăsime 180 g. Unt de ţi se topeşte în gură. Cu untul ăsta treaba stă în felul următor: pentru că e mai gras se topeşte mai bine; pentru că se topeşte mai bine, e mai bun la gătit; pentru că e mai bun la gătit, mâncarea ţi se topeşte în gură. Acum înţelegi de ce tot Ardealul e topit după el. Ingrediente: SMÂNTÂNĂ din LAPTE de vacă pasteurizată la temperatură înaltă. Valori nutriţionale: per 100 g: V...
Unt de masă Napolact 82% grăsime 180 g. Unt de ţi se topeşte în gură. Cu untul ăsta treaba stă în felul următor: pentru că e mai gras se topeşte mai bine; pentru că se topeşte mai bine, e mai bun la gătit; pentru că e mai bun la gătit, mâncarea ţi se topeşte în gură. Acum înţelegi de ce tot Ardealul e topit după el. Ingrediente: SMÂNTÂNĂ din LAPTE de vacă pasteurizată la temperatură înaltă. Valori nutriţionale: per 100 g: Valoare energetică: 3073 kJ/739 kcal Grăsimi: 82 g - din care acizi graşi saturaţi: 49,2 g Glucide: 0,1 g - din care zaharuri: 0,1 g Proteine: 0,1 g Sare**: 0,06 g per porţie 10 g: Valoare energetică: 307 kJ/74 kcal (4%*) Grăsimi: 8,2 g (12%*) - din care acizi graşi saturaţi: 4,92 g (25%*) Glucide: 0,01 g (0,01%*) - din care zaharuri: 0,01 g (0,02%*) Proteine: 0,01 g (0,02%*) Sare**: 0,006 g (0,01%*) *Din CR=Consumul de referinţă al unui adult obişnuit (8400 kJ/2000 kcal) **Conţinutul de sar/LAPTE CONSUM NAPOLACT 3.5% CUTIE 1 litru/Smântână Gospodar Napolact 15% grăsime, galeata 900 g. Cum îi zice şi numele, smântână asta e făcută de oameni gospodari. E numai bună să dregi o ciorbă acrişoară, dar şi să o întinzi pe o bucată zdravănă de pâine. Ingrediente: SMÂNTÂNĂ din LAPTE de vacă pasteurizată la temperatură înaltă, culturi LACTICE selecţionate. Valori nutriţionale: per 100 g: Valoare energetică: 662 kJ/160 kcal Grăsimi: 15 g - din care acizi graşi saturaţi: 9 g Glucide: 3,5 g - din care zaharuri: 3,5 g Proteine: 2,8 g Sare**: 0,06 g per porţie 20 g: Valoar