Feedback
I.D.: 43388573

PRODUSE LACTATE

Data publicarii
02.07.19 Exista 334.537 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15530000-2 15544000-3 15512200-2 15511100-4 15542200-1 15542300-2
Pretul estimativ:
230,90 RON - 230,90 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Unt de Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime in substanta uscata min. 45% sare max 2.5%.Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar veterinare in vigoare.Forma:ambalat in vid.Aspect exterior: suprafata neteda, fara coaja, fara mucegai.Aspect interior: pasta curate, fina, omo...
Unt de Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime in substanta uscata min. 45% sare max 2.5%.Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar veterinare in vigoare.Forma:ambalat in vid.Aspect exterior: suprafata neteda, fara coaja, fara mucegai.Aspect interior: pasta curate, fina, omogena, fara goluri de aer, fara cristale de saruri. Culoare de la alb galbui la galben.Consistenta moale, de crema si onctuasa . Smantana pasteurizata fermentata, ambalata in caserole cu capac la 900 gr, grasime 25% plus minus 1%, suficient de densa, fara mirosuri straine.Aspect omogen vascos, fara aglomerari de grasime sau substante proteice.Culoarea uniforma, alba pana la alb-galbuie.Gust si miros dulceag cu aroma specifica de smantana proaspata.Nu se admite gust si miros strain. mai Produs obtinut din lapte de vaca integral sau degresat pasteurizat cu adaos de culturi lactice si pus in consum in stare proaspata.Laptele si materialele auxiliare folosite la fabricarea branzei proaspete de vaca trebuie sa corespunda cu specificatiile de produs si legislatia sanitar veterinara in vigoare.Nu contine stabilizatori si conservanti. mai Branza telemea din lapte de vaca pasteurizat, proaspata, nesarata, vidata, grasime in substanta uscata min. 42%.Bucati intregi fara coaja la suprafata, masa fina nesfaramicioasa: culoare alb-galbuie.Se admit gauri de fermentatie.N
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu