1. Aspect si consistenta: omogena, vascoasa, fara aglomerari de grasime sau de substante proteice 2. Culoare: alba pana la alb-galbuie, uniforma 3. Gust si miros: placut, aromat, slab acrisor, specific de fermentatie lactica; nu se admite gust si miros strain ,Telemea de vaca cal. I.nesarata, ambalata in folie vid. Bucati de aproximativ 1 Kg paralelipipedice sau prismatice, întregi cu suprafata curata. Culoare alba pâna la ...
1. Aspect si consistenta: omogena, vascoasa, fara aglomerari de grasime sau de substante proteice 2. Culoare: alba pana la alb-galbuie, uniforma 3. Gust si miros: placut, aromat, slab acrisor, specific de fermentatie lactica; nu se admite gust si miros strain ,Telemea de vaca cal. I.nesarata, ambalata in folie vid. Bucati de aproximativ 1 Kg paralelipipedice sau prismatice, întregi cu suprafata curata. Culoare alba pâna la alb galbuie , uniforma, fara scurgeri de zer Masa compacta legata de consistenta uniforma. Gust si miros placut ,specific ,usor sarat fara miros si gust strain. Grasime specifica sortimentului. Substanta proteica min 16%. Termen de valabilitate: 20 de zile. Depozitare : +2…+8°C, in spatii racoroase si bine ventilate. Se rupe usor fara a se sfarma.Grasime raportata la substanta uscata, 42% min,Branza de burduf din lapte de vaca, termen de valabilitate: 20 de zile,depozitare : +2…+8°C, in spatii racoroase si bine ventilate Branza poate fi ambalata la cerere la 1 KG, 2Kg, 5KG , Unt 65% -200g Ingrediente: smântâna standardizata, pasteurizata,Valoare energetica/100g: 587 kcal (2405 kJ),Informa?ii nutri?ionale/100g: proteine 0.2g, glucide 0.4g, lipide 65g.