Napolitane cu crema de cacao/vanilie/alune/fructe, ambalate in pachete de 33-100gr. Ingrediente: faina alba de grau, zahar, grasime vegetala (palmier, shea), amidon din porumb, faina soia, zer pudra, dextroza, lapte degresat, zahar invertit, zahar ars, pudra de carob, emulsificator,
Biscuiţi cu crema ambalaţi 50-150gr. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, ulei de palmier, zahăr invertit, bicarbonat de amoniu, bicarbona...
Napolitane cu crema de cacao/vanilie/alune/fructe, ambalate in pachete de 33-100gr. Ingrediente: faina alba de grau, zahar, grasime vegetala (palmier, shea), amidon din porumb, faina soia, zer pudra, dextroza, lapte degresat, zahar invertit, zahar ars, pudra de carob, emulsificator,
Biscuiţi cu crema ambalaţi 50-150gr. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, ulei de palmier, zahăr invertit, bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodium, sare, metabisulfit de sodium.
Biscuiţi cu cremă de cacao (25%) tip eugenie, ambalaţi în folie de polipropilenă, la un gramaj net de 30g. Ingrediente: Făină de grâu , zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr , sare, agenti de afanare (E500, E503) arome, cacao. Conţinut de crema 25%. Forma: biscuiţi de formă ovală, cu suprafaţa mată, fără beşici, cu strat de cremă care să nu depaşească marginile capacelor. Culoare galben-auriu, uniformă.
Prajitura cu crema de lapte, cacao/vanilie/fructe si glazura de cacao, ambalata in cartonas plastifiat, apoi individual in folie;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.