Tort festiv -Blat, straturi creme cu arome diverse , gust placut , ornat cu fructe sau ciocolata .
Cozonac- Forma dreptunghiulara, aluat pufos umplut cu nuca si rahat, arome specifice preparatului,culoare aurie ,gust ,miros specific produsului.
Strudel cu mar- Bucati in forma de rulou, din foietaj, lungi de 10 cm, umplutura de mar, arome ,culoare ,gust placut.
Amandine- Bucati in forma de patrat, straturi de blat alternati...
Tort festiv -Blat, straturi creme cu arome diverse , gust placut , ornat cu fructe sau ciocolata .
Cozonac- Forma dreptunghiulara, aluat pufos umplut cu nuca si rahat, arome specifice preparatului,culoare aurie ,gust ,miros specific produsului.
Strudel cu mar- Bucati in forma de rulou, din foietaj, lungi de 10 cm, umplutura de mar, arome ,culoare ,gust placut.
Amandine- Bucati in forma de patrat, straturi de blat alternativ cu straturi crema si frisca, gust dulce, aroma specifica.
Savarine -Bucati de forma rotunda umplute cu frisca insiropate , gust placut , aroma specifica preparatului.
Nu se admit produse vechi, cu aspect si gust neconform.