Achizitie Produse de origine animala, carne si produse din carne
Valoarea estimata fara TVA: intre 350000 si 400000 lei
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata, pana la 31.12.2016, a prezentei proceduri (în functie de care se vor elabora si evalua ofertele), iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari, pentru care contractul se poate prelungi cu 4 ...
Achizitie Produse de origine animala, carne si produse din carne
Valoarea estimata fara TVA: intre 350000 si 400000 lei
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata, pana la 31.12.2016, a prezentei proceduri (în functie de care se vor elabora si evalua ofertele), iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari, pentru care contractul se poate prelungi cu 4 luni, prin act aditional, in conformitate cu art.6, alin (3) din H.G. 925/ 2006, fara a se modifica conditiile contractuale initiale, respectiv pana in data de 30.04.2017.
Cantitati:
- cotlet porc fara os, refigerat = 3.500 kg;
- cefa de porc fara os, refrigerat = 600 kg;
- pulpa porc refrigerata =500 kg;
- pulpa manzat refrigerata = 3.000 kg;
- piept pui fara os refrigerate = 5.000 kg;
- pulpe de pui refrigerate, dezosate = 3.000 kg;
- copanele pasare refrigerate = 1.000 kg;
- burta vita neprefiarta refrigerata = 4.000 kg;
- ciolan afumat fara os = 150 kg;
- muschi file afumat = 350 kg;
- cremwusti din piept de pui = 250 kg;
- kaizer afumat = 150 kg;
- pasta mici refrigerata =250 kg;
- salam tip sibiu = 200 kg;
- carnati crud uscati = 250 kg;
In functie de necesarul de produse de origine animala, carne si produse din carne, contractul se poate prelungi cu 4 luni, prin act aditional, in conformitate cu art.6, alin (3) din H.G. 925/ 2006, fara ca pretul sa se modifice, respectiv pana in data de 30.04.2017, pana la urmatoarele niveluri maxime:
- cotlet porc fara os, refigerat = 4.400 kg;
- cefa de porc fara os, refrigerat =750 kg;
- pulpa porc refrigerata = 700kg;
- pulpa manzat refrigerata = 3.800 kg;
- piept pui fara os refrigerate = 6.000 kg;
- pulpe de pui refrigerate, dezosate =3.400 kg;
- copanele pasare refrigerate = 1.300 kg;
- burta vita neprefiarta refrigerata = 5.000 kg;
- ciolan afumat fara os = 200 kg;
- muschi file afumat = 450 kg;
- cremwusti din piept de pui = 300 kg;
- kaizer afumat = 180 kg;
- pasta mici refrigerata = 300 kg;
- salam tip sibiu = 230 kg;
- carnati crud uscati = 300 kg;
Dreptul autoritatii contractante de a opta pentru suplimentarea cantitatilor de produse sau de servicii este conditionat de existenta resurselor financiare alocate cu aceasta destinatie
Optiuni: Sunt aplicabile prevederile art.6, alin (3) din H.G. 925/ 2006