Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
produs fiert/afumat, temperatura de depozitare intre 0 ....+4 grade C, termen de valabilitate 10 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +2....+5 grade C, termem de valabilitate 15 zile ...
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
produs fiert/afumat, temperatura de depozitare intre 0 ....+4 grade C, termen de valabilitate 10 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +2....+5 grade C, termem de valabilitate 15 zile
Salam uscat, temperatura de depozitare intre +5....+8 grade C, termen de valabilitate 45 zile
salamuri fierte si afumate, temperatura de depozitare intre +5 ....+8 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Produs din carne de vita, Temperatura de depozitare 0...+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile