Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +0....+4 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare +10....+12 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare intre +5....+8 grade C, termen de valabilitate 30 zile ...
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +0....+4 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare +10....+12 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare intre +5....+8 grade C, termen de valabilitate 30 zile
Produs din carne de vita, Temperatura de depozitare 0...+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Carnati afumati, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C,Termen de valabilitate 15 zile
produs fiert, temperatura de depozitare intre 0-4 grade C, termen de valabilitate 10 zile