Orez cu bob lung, calitatea I .Aspect: Boabe de orez sanatoase, intregi, complet decorticate, maximum 7% spărtură mare şi maximum 1% spărtură mică, fără boabe gipsate sau galbene; Culoare: alb, transparent, uniforma. Miros: caracteristic, fara miros strain de mucegai, de incins, de rozatoare. Gust: specific orezului. Ambalarea în pungi de polietilenă de 1 kg, închise prin termosudare sau cu clemă metalică care să asigure pă...
Orez cu bob lung, calitatea I .Aspect: Boabe de orez sanatoase, intregi, complet decorticate, maximum 7% spărtură mare şi maximum 1% spărtură mică, fără boabe gipsate sau galbene; Culoare: alb, transparent, uniforma. Miros: caracteristic, fara miros strain de mucegai, de incins, de rozatoare. Gust: specific orezului. Ambalarea în pungi de polietilenă de 1 kg, închise prin termosudare sau cu clemă metalică care să asigure păstarrea integrităţii şi calităţii produsului pe timpul depozitării şi transportului;
Griş alimentar, obţinut prin prelucrarea (măcinarea) grâului. Ambalat la un gramaj net de 1 kg. Aspect granular, se admit portiuni vizibile de invelis. Culoare alb-galbuie uniforma; Miros si gust caracteristic, fara miros de mucegai, incins sau alt miros strain. Gust caracteristic, putin dulceag, fara gust amar, acru, sau alt gust strain, fara scrasnet la mestecare (datorita impuritatilor minerale: pamant, nisip, etc.).
Conditii de depozitare: spatiile de depozitare trebuie sa fie uscate, curate, dezinfectate, deratizate si bine aerisite.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.