LAMAI - LAMAI PROASPETE CALITATEA I, INTREGI, SANATOASE, CURATE SI FARA URME VIZIBILE ALE PROCESULUI DE TRATARE, FARA UMIDITATE EXTERIOARA ANORMALA, FARA MIROS SI/SAU GUST STRAIN; ZAHAR - ZAHAR PLIC AMBALAT IN PLICULETE DE 5 GR, UMIDITATE MAXIM 0.06%, ZAHAROZA LA SUBSTANTA USCATA MINIM 99.8%.; MUSCHI FILE AFUMAT - PRODUS PRELUCRAT CONFORM TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRATAMENTULUI TERMIC CARE SA ASIGURE AFUMAREA PRODUSELOR,...
LAMAI - LAMAI PROASPETE CALITATEA I, INTREGI, SANATOASE, CURATE SI FARA URME VIZIBILE ALE PROCESULUI DE TRATARE, FARA UMIDITATE EXTERIOARA ANORMALA, FARA MIROS SI/SAU GUST STRAIN; ZAHAR - ZAHAR PLIC AMBALAT IN PLICULETE DE 5 GR, UMIDITATE MAXIM 0.06%, ZAHAROZA LA SUBSTANTA USCATA MINIM 99.8%.; MUSCHI FILE AFUMAT - PRODUS PRELUCRAT CONFORM TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRATAMENTULUI TERMIC CARE SA ASIGURE AFUMAREA PRODUSELOR, IN AMBALAJ VIDAT DE MAX 3-5KG. TERMENUL DE VALABILITATE: MINIM 15 ZILE DE LA DATA EFECTUARII RECEPTIEI; BISCUITI OBISNUITI - UMIDITATE MAXIM 5%, ZAHAR TOTAL RAPORTAT LA SUBSTANTA USCATA 4-6%, CLORURA DE SODIU MAXIM 3%, GRASIME RAPORTATA LA SUBSTANTA USCATA 18-25%, CONFORM SR-1227-1/1997; TERMENUL DE VALABILITATE: MINIM SASE LUNI DE LA DATA EFECTUARII RECEPTIEI; CASCAVAL - GRASIME RAPORTATA LA SUBSTANTA USCATA MINIM 40%; TERMENUL DE VALABILITATE: MINIM DOUA LUNI DE LA DATA EFECTUARII RECEPTIEI; CEAI PLANTE 1 GR - CEAI DE PLANTE 1GR/PLIC, 1000 PLICURI/KG, APA MAXIM 8.5%; TERMENUL DE VALABILITATE: MINIM SASE LUNI DE LA DATA EFECTUARII RECEPTIEI; APA MINERALA - APA MINERALA NATURALA PROVENITA DIN SURSE AUTORIZATE, CONTINUT DE DIOXID DE CARBON MINIM 2500 MG/LITRU; LAPTE DE VACA – LAPTE DE CONSUM DE VACA, AMBALAT IN AMBALAJE DE MAXIM UN LITRU, GRASIME 3.5%, SORTIMENTUL “LAPTE ULTRAPASTEURIZAT”(UHT); TERMENUL DE VALABILITATE: MINIM DOUA LUNI DE LA DATA EFECTUARII RECEPTIEI;