1.APA MINERALA = 586 LITRI
2.LAPTE UHT 3,5 % GRASIME = 243 LITRI
3.CEAI (NEGRU,VERDE,DIVERSE SORTIMENTE DE FRUCTE , ETC - APA , MAX 8,5% LA PLICULETE DE 1 - 5 GRAME = 3,6 KG
4.PREPARATE DIN CARNE (PRODUSE PRELUCRATE CONFORM TEHNOLOGIILOR SI A TRATAMENTULUI TERMIC CARE SA ASIGURE AFUMAREA PRODUSELOR( COTLET,MUSCHI FILE ,CEAFA, PULPE SI PIEPT DE PASARE DEZOSATE LA AMBALAJE VIDATE DE 3 5 KG) = 41,50KG
5.CASCAVAL (GRASIME RAPO...
1.APA MINERALA = 586 LITRI
2.LAPTE UHT 3,5 % GRASIME = 243 LITRI
3.CEAI (NEGRU,VERDE,DIVERSE SORTIMENTE DE FRUCTE , ETC - APA , MAX 8,5% LA PLICULETE DE 1 - 5 GRAME = 3,6 KG
4.PREPARATE DIN CARNE (PRODUSE PRELUCRATE CONFORM TEHNOLOGIILOR SI A TRATAMENTULUI TERMIC CARE SA ASIGURE AFUMAREA PRODUSELOR( COTLET,MUSCHI FILE ,CEAFA, PULPE SI PIEPT DE PASARE DEZOSATE LA AMBALAJE VIDATE DE 3 5 KG) = 41,50KG
5.CASCAVAL (GRASIME RAPORTATA LA SUBST.USCATA MIN 40%) = 23,50 KG
6.ZAHAR (LA PLICULETE DE 4 - 10 GRAME ) = 6 KG
7.LAMAI = 11, 7 KG
8.PAINE FELIATA CU TERMEN LUNG DE CONSERVARE = 59 KG