19. APA CARBOGAZOASA SALINA (1g NACL/L),
LOT XIX. APA CARBOGAZOASA SALINA (1g NACL/L)-Proprietati organolepticeCaracteristiciConditii de adminisibilitateAspectul ambalajuluiCurat, nedeformat, etichetat cu toate elementele de identificare.Aspectul continutuluiLichid limpede.CuloareIncolorá.Miros si gustPlacut; fara miros si gust strain. - Proprietati fizico-chimiceCaracteristici Conditii de adminisibilitateDiox...
19. APA CARBOGAZOASA SALINA (1g NACL/L),
LOT XIX. APA CARBOGAZOASA SALINA (1g NACL/L)-Proprietati organolepticeCaracteristiciConditii de adminisibilitateAspectul ambalajuluiCurat, nedeformat, etichetat cu toate elementele de identificare.Aspectul continutuluiLichid limpede.CuloareIncolorá.Miros si gustPlacut; fara miros si gust strain. - Proprietati fizico-chimiceCaracteristici Conditii de adminisibilitateDioxid de carbon (C02), mg/l, min.2.500Ambalarea si etichetarea produsului:Apa carbogazoasa salina (1g NACL/L)va fi îmbuteliatä în recipienti din material plastic (PET) de unicä folosintä, cu capacitate de maxim 2 litri,.Produsele vor fi foliate (cu folie din material plastic) în baxuri de 6-12 recipienti/bax. Toate ambalajele sunt nefacturabile. Ambalajele trebuie sä fie curate, lipsite de corpuri sträine nu trebuie sä prezinte pierderi de lichid.termen de garanţie: 12 luni de la livrare.
13. Lapte praf pentru sectia pediatrie (1-3 ani),
LOT XIII. Lapte praf pentru sectia pediatrie (1-3 ani) sa suporte procesul de fierberesa nu fie un produs instantsa suporte procesul de aglutinare cu Calciu lactic in vederea obtinerii branzei calcicesa nu aiba adaos de lactozaCompozitia laptelui praf: -proteine 26-26,5% - glucide 38,5% - lipide 26%Ambalare: in pungi de maxim 0,500 kg Termen de valabilitate: 1an.
10. PACHET COFETARIE,
LOT X. PACHET FORMAT DIN:1. COZONAC CU NUCĂ (800GR-1KG)ingrediente aluat: făina,oua ,zahar, drojdie, sare, răzătură de lămâie, lapte, untingrediente umplutura: nuci măcinate, stafide, cacao, rahat asortat, zahar, vanilie,oua.ambalat si etichetat corespunzator.2. PASCĂ CU BRÂNZĂ DE VACI (800GR-1KG)ingrediente: faina, zahar, lapte, oua, unt 82%, branza dulce grasa, stafide, drojdie,rom, coaja rasa de lamaie, coaja rasa de portocala, zahar vanilat ambalat si etichetat corespunzator..
7. PACHET FRUCTE,
LOT VII. PACHET FORMAT DIN:1. MERE de marime medie, 150-200g / bucata, coaja tare, culoare: verde sau galben cu putina roseata bine coapte, fara lovituri mecanice, fara pete gust dulce acrisor ambalate in lazi de maxim 20-25 kg termen de valabilitate: o saptamana2. PORTOCALEintregi; fără zgîrieturi şi/sau tăieturi cicatrizate; sănătoase (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); curate, practic lipsite de orice materii străine vizibile; fără boli; fără deteriorări cauzate de boli; fără semne de zbîrcire interioară; fără deteriorări cauzate de temperatură scăzută sau îngheţ; lipsite de umezeală externă anormală; fără miros şi/sau gust străin. Coloraţia portocalelor trebuie să fie tipică pentru soiul respectiv. fiecare colet trebuie să aibă un conţinut omogen şi să nu cuprindă decît citrice de aceeaşi origine, soi sau tip comercial, calitate şi calibru şi, în mod considerabil, cu acelaşi grad de maturitate şi dezvoltare. Sînt interzise utilizarea oricăror substanţe care tind să modifice caracteristicile naturale ale citricelor, în special gustul sau mirosul. Ambalate in lazi de maxim 10 kg.
8. OUA,
LOT VIII. OUĂsă fie foarte proaspete; aspect exterior: coajă nevătămată, curată, uscată.aspect interior: albuşul să fie clar, galbenuşul, sferic, uşor mobil, la răsucire revenind în poziţie centrală; gust şi miros: caracteristice oului proaspăt, fără miros şi gust străin. Substanţe străine nu se admit.se depozitează şi se păstrează în încăperi curate, răcoroase, temperatura 0-1 grade Celsius, uscate cu o umiditate relativă a aerului de 70- 90% fără dăunatori de magazie şi fără miros străin. metoda de verificare - sa nu pluteasca intr-o solutie de clorura de sodiu 6%; verificarea gustului, mirosului si a substantelor straine se face organoleptic, atat la ouale în stare crudă cât şi la o usoară prăjire cu puţin ulei; verificarea masei se face prin cântărire individuală a ouălelor de precizie de un gram.ouăle se vor livra din categoria ouă proaspete şi clasa de ouă mari peste 50 gr/ou; nu se admit ouă sparte.ambalarea in cofraje; pe ambalaj sa fie specificata calitatea I.termen de garanţie de la data livrării: 20 de zile..
6. PACHET BACANIE,
LLOT VI. PACHET FORMAT DIN:1. FĂINĂ DE GRAUsub formă de pulbere, miros specific, fără miros de mucegai sau încins, gust dulceag, fără insecte sau impurităţi.ambalare în pungi de hârtie de 1 kg.grupa de făină: superioară de tip 000.termen de garanţie de la data livrării: 6 luni.2. FASOLE BOABE fara impuritati si insecte, forma uniforma, bob intreg. Ambalare in pungi de 1kg(transparente) fara boabe necorespunzatoare, Sa nu fie atacate de boli, alterate, mucegaite, vatamari mecanice, impuritati (pamant, nisip, bucati de pastai uscate etc) si eventuale corpuri straine,fara reziduri de pesticide aflate pe suprafata bobului; din recolta aceluiasi an.Timp de fierbere: max 3 ore; termen de garantie de la data livrarii: 6 luni de zile.3. MĂLAI GRISATValori nutritionaleoValoare nutritivao352 kcal/100 goProteineo7.2 g/100 goLipideo1 g/100 goGlucideo75 g/100 gSuperior (extractie 75%), cernut, fara tarate sau impuritatifara gusturi si mirosuri straine, lipsit de insecteambalare – pungi de hartie sau plastic de 1 kgtermen de garantie de la data livrarii: 6-12 luni.4. PASTE FĂINOASE -FIDEAsuprafaţa netedă, fără urme de făină nefrământată, în ruptură aspect sticlos.culoare galben – aurie.miros şi gust caracteristic (fără miros sau gust străin). Fără corpuri străine.nu se admite prezenţa arahnidelor şi insectelor în niciun stadiu de dezvoltare.ambalate în pungi plastic 0,500gr max pungi de 1kg.termen de garanţie de la data livrării: 12 luni.5. GRIŞculoare alb-gălbuie, fără impurităţi şi insecte, fără miros de mucegai sau încins.Ambalare: pungi de 0,5 kg.Termen de garanţie de la data livrării: 6 luni.6. OREZboabe complet decorticate, cu bobul rotund,ambalat în pungi de 1 kg, standardizat să nu prezinte impurităţi şi insecte,să nu fie boabe spart, să prezinte culoare specifică. să fie specificat pe ambalaj calitatea I.termen de garanţie de la data livrării: 12 luni.7. PASTE FĂINOASE – TIP MACAROANEsuprafaţa netedă, fără urme de făină nefrământată, în ruptură aspect sticlos.ingrediente: faina alba de grau, apa, gluten.culoare galben - aurie. miros şi gust caracteristic (fără miros sau gust străin). Fără corpuri străine.nu se admite prezenţa arahnidelor şi insectelor în niciun stadiu de dezvoltare.ambalate în pungi plastic 0,500gr max pungi de 1kg.termen de garanţie de la data livrării: 12 luni.8. TĂRÂŢEsac intre 10- 25 kgfara gusturi si mirosuri straine, lipsit de insectetermen de garantie de la data livrarii: 1 luna9. OTETlimpede, fara impuritati, cu miros specific, placut.recipient (de culoare deschisa) de 1 litru, etichete cu mentionarea datei de fabricatie sau data expirarii.termen de garantie de la data livrarii: 12 luni.10. ULEI DIN FLOAREA SOARELUIculoare galbena, fara miros si gust strain, (gust placut), cu utilizare pentru gatit si salate, ambalaj corespunzator in peturi de 1 litru cu data fabricatiei- expirarii. Fabricat natural 100%, ulei rafinat din floarea soarelui.termen de garantie de la data livrarii: 12 luni de zile..
16. LAPTE PRAF pentru prematuri,
LOT XVI. LAPTE PRAF pentru prematuriprodusul va fi ambalat în cutii de 400- 800g, înscripţionati cu denumirea producatorului, termenul de valabilitate şi însemnele comunităţii europene.să nu aibă gust sau miros străin, aglomerări stabile sau corpuri străinepentru sugari prematuri.IngredienteLactozä (din lapte), lapte* degresat, uleiuri vegetale (ulei de floarea-soarelui, ulei de cocos, ulei de soia, ulei de palmier, ulei de primula, SCC)), sirop*de glucozä, concentrat proteic din zer (din lapte), galactooligozaharide (din lapte), trigliceride cu lant mediu, gräsimi si uleiuri animale (ouä, peste), fructo- oligozaharide, ortofosfat de calciu, carbonat de calciu, citrat de sodiu, clorurä de sodiu, clorurä demagneziu, inozitol, acid L-ascorbic, citrat de potasiu, clorurä de colinä, lecitinä de soia, DL -alfatocoferil acetat, taurinä, sulfat feros, retinil acetat, sulfat de zinc, nicotinamida, 5-monofosfat de citidinä, lcarnitinä, sare de sodiu 5 monofosfat uridinä, D pantotenat de calciu, sare de sodiu 5 monofosfat inozinä, colecalciferol, adenozina 5 monofosfat, sulfat de cupru, sare de sodiu 5 monofosfat guanozinä, retinil palmitat, hidroclorura de tiamina, DL-alfa-tocoferol, hidroclorurä de piridoxinä, riboflavina, acid pteroilmonoglutamic, ciancobalamina, iodura de potasiu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, fitomenadiona, D-biotina.solid.
15. LAPTE PRAF FĂRĂ LACTOZĂ cutii 400g-800g,
LOT XV. LAPTE PRAF FĂRĂ LACTOZĂ cutii 400g-800g - produsul va fi ambalat în cutii de 400- 800g, înscripţionati cu denumirea producatorului, termenul de valabilitate şi însemnele comunităţii europene.•să nu aibă gust sau miros străin, aglomerări stabile sau corpuri străine•Formula de lapte specială pentru sugarii cu intoleranţă la lactoză. Nu contine lactozä. Nu contine gluten. Ingrediente Sirop de glucozä*, uleiuri vegetale (ulei de palmier, uleí de rapitä, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui, SCC)), cazeinä (din lapte), tricitrat de sodiu, tricitrat de potasiu, fosfat tricalcic, clorurä de magneziu, hidrogen fosfat di-potasic, clorurä de potasiu, carbonat de calciu, ulei de peste, emulgator (lecitinä din soia), hidroclorurä L-cisteinä, clorurä de colinä, acid L-ascorbic, taurinä, L-ascorbat de sodiu, L-triptofan, inozitol, sulfat feros, DLalfa tocoferil acetat, sulfat de zinc, sare 5 t-monofosfat uridinä de sodiu, 5 t-monofosfat citidinä, L-carnitinä, 5 1-monofosfat adenozin, sare 5 t-monofosfat inozin de sodiu, nicotinamidä, D-pantotenat de calciu, sare 5'-monofosfat guanozin de sodiu, D-biotinä, sulfat cupric, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, retinil palmitat, riboflavinä, DLalfa-tocoferol, ciancobalaminä, hidroclorurä de tiaminä, retinil acetat, colecalciferol, hidroclorurä de piridoxinä, iodurä de potasiu, fitomenadionä, selenit de sodiu - termen de garanţie: 12 luni de la livrare.
14. LAPTE PRAF HIPOALERGENIC FORMULĂ ( HA) cutii 400g-800g,
LOT XIV. LAPTE PRAF HIPOALERGENIC FORMULĂ ( HA) cutii 400g-800g produsul va fi ambalat în cutii de 400- 800g, înscripţionati cu denumirea producatorului, termenul de valabilitate şi însemnele comunităţii europene.să nu aibă gust sau miros străin, aglomerări stabile sau corpuri străinebuletin de analiză pentru fiecare lot livrat, certificat de calitate.Pentru sugari 0-36 luni cu risc atopichidroliza proteinelor reduce semnificativ alergenicitatea acestora.termen de garanţie: 12 luni de la livrare.
12. LAPTE PRAF FORMULĂ 6- 12 LUNI cutii 400g-800g,
LOT XII. LAPTE PRAF FORMULĂ 6- 12 LUNI cutii 400g-800gprodusul va fi ambalat în cutii de 400- 800g, înscripţionati cu denumirea producatorului, termenul de valabilitate şi însemnele comunităţii europene.să nu aibă gust sau miros străin, aglomerări stabile sau corpuri străinebuletin de analiză pentru fiecare lot livrat, certificat de calitate. Compozitia formulei de lapte praf trebuie sa corespunde standardelor stabilite de Uniunea Europeană, O.M.S. şi F.A.O., Academia Americana de Pediatrie şi altor foruri de prestigiu în acest domeniu. termen de garanţie: 12 luni de la livrare.
20. SARE INDUSTRIALĂ,
LOT XX. SARE INDUSTRIALĂ granulatia sarii 0-8 mm. Proprietati fizice si chimice :o clorura de sodiu – minimum 94,0% o clorura de calciu – maximum 0,5% o clorura de magneziu –maximum 0,25% o trioxid de fier – maximum 0,08% e. cupru – maximum 2,0 mg/kg o plumb – maximum 2,0mg/kgo arsen – maximum 2,0mg/kgo reactia solutiei –neutralo umiditate – maximum 1,0%o ferocianura de potasiu – maximum 100g/kg.
2. PACHET LEGUME CONSERVATE/CONGELATE,
LOT II. PACHET FORMAT DIN: 1. PASTA DE TOMATE 24% pasta de tomate cu un grad de concentrare de 24%. nu se admite folosirea coloranţilor de sinteză a substantelor de îngroşare (amidon). aspectul bulionului trebuie să fie de masă omogenă, densă, să nu prezinte semne de alterare (fermentaţie, mucegai ).mirosul şi gustul trebuie să fie placute, caracteristice tomatelor (nu se admite gust şi miros străin de fermentare, afumare sau caramelizare , mucegai). culoarea trebuie să fie rosu aprins până la caramiziu uniformă în toată masa. capacele nu trebuie să fie bombate la exterior, iar la interior să nu prezinte pete de rugină.ambalare în recipient min.720 gr - max.1kg.termen de garanţie de la data livrării: min.12 luni.2. COMPOT fructe coapte(caise,piersici), intregi, conservate in apa, in borcane, 80% masa solida, culoare si miros corespunzator. ambalare: in recipient de sticla de min. 720gr- max.2 kg.termen de garantie de la data livrarii: 1 an. 3. FASOLE PĂSTĂI CONSERVATĂfasole păstăi galbene sau verzi întregi, conservate în apă, în borcane BOA, în procent 80% masă solidă culoare şi miros corespunzător. Să nu prezinte corpuri străine.ambalare în recipient de minim 720gr.- max.1 kg.termen de garanţie de la data livrării: min.12 luni.4. MAZĂREboabe de mazare, verzi, intregi, conservate in apa, in borcane,80% masa solida, culoare si miros corespunzator. sa fie curata, fara gargarite; Sa nu fie rehidratata.ambalare: in recipient de sticla min. 720gr.- max. 1 kg.termen de garantie de la data livrarii: 1 an.5. ZARZAVAT DE CIORBĂ amestec de legume si radacinoase, raportul solid lichid sa fie de 80%. culoare si miros corespunzator. Fara corpuri strine si insecte. borcane de 720g , intacte.termen de garantie de la data livrarii de maxim 1 an.6. AMESTEC DE LEGUME CONGELATE caliatatea I.amestec de diverse legume: morcovi, fasole verde, ardei rosii, mazare, broccoli, conopida prefierte si congelate;aspectul: legume divizate sau boabe, sub forma individualizata sau in mici aglomerari, sanatoase, curate, ajunse la maturitatea de consum, neatacate de boli sau daunatori; culori variate: caracteristice fiecarui produs in parte, fara devieri de culoare; gust si miros placut, specific fiecarei legume, fara miros si gust strain;dupa fierbere sa se pastreze gustul caracteristic fiecarui produs.ambalate la pungi de 2,5- 5 kgtermen de valabilitate: 3 luni..
5. PACHET MIRODENII,
1. BISCUIŢI-biscuiti fara crema-sa fie ambalati in pachete de 100gr.-termen de valabilitate: 8 luni2. CACAO-cu miros placut si culoare uniforma, specifica produsului.-cmbalare: in plicuri de pana la 0,5Kg-termen de garantie de la data livrarii: 1 an.3. CEAI-sortimente: menta, tei, musetel, fructe de padure.-ambalat in cutii de carton a cate 20 pliculete de minim 2gr/plic.-termen de garantie de la data livrarii: 12 luni.4. CEAI DE MENTA PEDIATRIE-sortimente: menta-ambalat in cutii de carton a cate 20 pliculete de min. 2gr./plic.-termen de garantie de la data livrarii: 12 luni.5. CONDIMENT PENTRU MÂNCĂRURI TIP SECRETUL GUSTULUI-continut maxim de sare 63%-ambalat in plicuri de min. 250gr- max.0.500 gr.6. MIERE DE ALBINE-poliflora, adulter zahar – lipsa-culoare – galben- roscat pana la brun inchis-ambalare: pachete de 10- 15 gr.7. PIPER-plic 50 gr.-piper macinat.-termen de garantie de la data livrarii: 1 an.8. SARE GEMĂ IODATĂ-sare recristalizata iodata, ambalata in cutie de carton la un gramaj net de 1 kg.-termen de garantie de la data livrării: nelimitata.9. ZAHĂR-culoare: albă, cu strălucire caracteristică-ambalare în pungi de plastic sau hârtie de 1 kg-termen de valabilitate specificat :12 luni de la data livrării.10. ZAHĂR VANILAT-plicuri de 10gr -20 gr-fara impuritati, macinat uniform si fin, cu specificarea datei de fabricatie si expirare-termen de garantie de la data livrarii: 1an.11. PRAF DE COPT-plicuri 10 – 20 gr.-fara impuritati, macinat uniform si fin, cu specificarea datei de fabricatie si expirare-termen de garantie de la data livrarii: 1an.12. BOIA DE ARDEI DULCE- pulbere fina catifelata, fara puncte de culoare neagra sau alba: culoare uniforma, rosie aprins, pana la portocaliu, gust specific de ardei, placut, dulceag, fara gust amar sau ranced-ambalata la plic cu masa neta de 8 gr13. LEUŞTEAN (8GR)-leustean,ambalat la plic cu masa neta de 8 gr 14. MĂRAR (8 GR)-marar, ambalat la plic cu masa neta de 8 gr15. CIMBRU ( 8 GR)-cimbru, ambalat la plic cu masa neta de 8 gr.16. BUSUIOC (8 GR)- busuioc, ambalat la plic cu masa neta de 8 gr17. USTUROI GRANULAT-Usturoiul Granule este fabricat din bucati de usturoi proaspăt, spălat ulterior, uscat în fluxul de aer fierbinte, măcinat şi trecut prin sita pentru a obţine granule cu dimensiunea 26-40 mesh.-ambalat la plic cu masa neta de maxim 50 gr18. VOPSEA DE OUĂ ROSU-CARMIN-ingrediente: Apa, coloranti azorubina E122, tartrazina E102, albastru briliant FCF E133 si galben oranj S E110, acidifianti acid lactic E270 si acid citric E330.-cantitate neta: 0.02kg/bc..
11. LAPTE PRAF NORMALIZAT 26% UG FĂRĂ ADAOS DE LACTOZĂ,
LOT XI. LAPTE PRAF NORMALIZAT 26% UG FĂRĂ ADAOS DE LACTOZĂprodusul va fi ambalat în pungi de 0,500 kg-1kg, înscripţionati cu denumirea producatorului, termenul de valabilitate şi însemnele comunităţii europene.ovaloare calorică 650 kcal/ litruoproteine 34g olipide 34gr oglucide 48 gr ominerale 7gr oumiditate max. 4%oaciditate 21°Tsă suporte procesul de fierberesă nu aibă adaos de lactozăsă fie ambalat în pungi de min. 0,500gr.- max 1 kg.să nu aibă gust sau miros străin, aglomerări stabile sau corpuri străinese solicită reţeta de preparare şi modul de preparare al amestecului, fişa tehnică a produsuluibuletin de analiză pentru fiecare lot livrat, certificat de calitate.termen de garanţie: 12 luni de la livrare.
17. LAPTE PRAF FORMULA 0-6 LUNI,
LOT XVII. LAPTE PRAF FORMULA 0-6 LUNI formula lapte praf pentru sugari de la nastere pana in luna a 6-a.Caracteristici formula lapte praf sugari eutroficiformula lapte praf pentru sugari de la nastere pana in luna a 6-a.Compozitia formulei de lapte praf trebuie sa corespunde standardelor stabilite de Uniunea Europeană, O.M.S. şi F.A.O., Academia Americana de Pediatrie şi altor foruri de prestigiu în acest domeniu..
1. PACHET BRANZETURI,
LOT I. PACHET FORMAT DIN:1. BRÂNZĂ TOPITĂ produsa din lapte de vaca: sortiment cu smantana ambalare cutii a cate 8-16 triunghiuri(17.5gr/triunghi) grasime 45%, sare 1% informatii nutritionale/100gr produs: proteine 7,5gr, glucide 7,5gr, lipide 2,3gr termen de garantie de la data livrarii: 3-6 luni.2. TELEMEA DE VACĂ (DESĂRATĂ)aspect exterior - bucăţi întregi, cu suprafaţa curată. Nu se admit bucăţi cu suprafaţa înmuită, mucilaginoasă, înroşită sau cu urme de impurităţi;aspect în secţiune - nu se admite pastă neomogenă, cu impurităţi, roşcată, galbenă sau cu mucegai şi nici cu aspect buretos.consistenţa - masă compactă, legată, de consistentă uniformă, se rupe uşor, fără a se sfărâma; fără surplus de zer;culoarea: albă până la albă cu nuanţă gălbuie, uniformă în toată masa.miros şi gust: Plăcut, specific brânzei maturate de lapte de vacă, acrisor, nesărat. Nu se admit gusturi şi mirosuri străine de amar, iod, furaj, chimicale, etc;ambalare şi marcare- ambalajele cu brânză telemea se prevăd la exterior cu o plăcuţă, care să marcheaza astfel ca să se asigure durabilitatea şi vizibilitatea marcării cu urmatoarele specificaţii:marca de fabrică a societăţii producătoare;denumirea sau numărul de ordine al centrului sau secţiei de fabricaţie;denumirea, tipul şi calitatea produsului;data fabricaţiei;masa brută; masa netă;numărul lotului;ambalate individual in vid 1,5 – 3 kg/pachet.termen de garanţie de la data livrării 15 zile.3. BRÂNZĂ DE VACIobţinută din lapte de vacă pasteurizat la temperatura înaltă; foarte puţin săratăconsistentă omogenă, fără surplus de zer, pastă fină, moale, untoasă de culoare albă până la alb-gălbuiegrăsimi 20 %gust placut, de fermentatie lactică, fără miros străinambalată în pungi vidate a 3-5 kgtermen de garanţie de la dată livrării 10 zile.4. CASCAVALprodusul CASCAVAL este fabricat din lapte de vaca, coagulat cu cheag sau pepsina, prin adaugare de culturi selectionate de bacterii lactice, oparirea casului si maturarea acestuia. rotite ambalate in vid in folie, linie minim 0.5kg - 2kgtermocontractibila la 250…450 g. CONSISTENTA: Pastă fină, onctuoasă, uşor elastică; la rupere se desface în fâşii; CULOARE: De la alb la galben deschis, uniformă în toată masa. Se admite intensificarea culorii galben către marginile roţilor şi bucăţilor, în special pentru caşcavalurile afumate. Cele condimentate prezintă pigmentaţie specifică produsului de condimentare folosit.; GUST SI MIROS: Plăcut, caracteristic caşcavalurilor provenite din lapte de oaie, lapte de vacă sau lapte în amestec, fără miros străin. Plăcut, cu aromă specifică caşcavalurilor din lapte de vacă sau lapte în amestec, potrivit de sărat, fără gust străin. TERMEN DE VALABILITATE: 60 ZILE5. IAURT DEGRESAT 2% grasime – 140-150gr culoare alba lapte pasteurizat, standardizat degresat 0,1% grasime contine coagul cu constitutie potrivita fara bule de aer sa aiba un miros specific de iaurt si un gust putin acrisor nu trebuie sa se desprinda de pe peretii paharului si nici sa elimine zer informatii nutritionale/100gr produs: proteine 3,4gr, glucide 4,5 gr,lipide 2gr ,53k cal/100gr produs perioada de garantie acordata produselor de catre furnizor va fi de 15 zile de la livrarea si receptia acestora.6. SMÂNTÂNĂfluid vâscos fără aglomerări de grăsime, culoare alb sau alb-gălbui, luciu caracteristic;miros şi gust plăcut, caracteristic, dulceag, aromat, specific de fermentaţie lactică, fără gust şi miros străin.grăsime 15 %;transport în vase PVC sau metalice, curateambalat în vase de max 5 KG;livrare conform graficului stabilit;termen de garantie de la data livrarii: 15 zile7. UNT DE MASĂFABRICAT DIN LAPTE PROASPAT.CULOARE: De la alb-galbui la galben deschis, uniformă în toată masa, cu luciu caracteristic la suprafaţă şi pe secţiune.ASPECT PE SECTIUNE: Suprafaţă continuă, fără picături vizibile de apă, fără goluri de aer sau impurităţi.CONSISTENTA: Masă onctuoasă, compactă, omogenă, nesfărămicioasă.MIROS: Plăcut cu arome bine exprimateGUST: Plăcut, aromat, proaspăt de smântână fermentată, fără gust străin.GRASIME: maxim 80% grasime animala din substanta uscata, 16% apa si 2% substanta uscata lactata negrasa. Ambalat in pachete de 10- 20gr.Termen de garantie:15-30 de zile.
4. PACHET LEGUME PROASPETE,
LOT IV. PACHET FORMAT DIN:1. CEAPA - calitatea I, calibru peste 45 mm, lovituri mecanice max. 2%, corpuri straine max. 1%, aspect exterior: coaja uscata si fara a avea urme de incoltire, ambalare: saci tip plasa 20-25 kg. Si va fi insotita de certificat fitosanitar pentru fiecare livrare.- termen de garantie de la data livrarii: 15 zile.2. CARTOFI - calitatea I, calibru peste 50 mm, lovituri mecanice - max. 2%, corpuri straine – max. 1% - aspect exterior: uscati, maturati - aspect insectiune - fara pete brune, fara putregai, fara tuberculi cu consistenta moale - la livrare cartofii vor fi ambalati in saci tip plasa 20-35 kg. Si vor fi insotiti de declaratie de conformitate sau declaratie pe proprie raspundere privind calitatea produsului.- termen de garantie de la data livrarii: 1 luna.3. MORCOVaspect proaspat, intreg, neramificat, curat (fara pamant, nisip sau alte corpuri straine), sanatos (fara defecte cauzate de boli si daunatori), fara lovituri mecanice, nelemnificat, fara umiditate exterioara anormala, neatacat de ger, neted, fara crapaturi. Se admit usoare defecte, cu conditia ca acestea sa nu modifice aspectul general, calitatea si nici prezentarea produsului. Ambalare in saci tip plasa de 20-25 kg.termen de garantie de la data livrarii: 1 luna.4. PĂSTÂRNACaspect proaspat, intreg, neramificat, curat (fara pamant, nisip sau alte corpuri straine), sanatos (fara defecte cauzate de boli si daunatori), fara lovituri mecanice, fara umiditate exterioara anormala, neatacata de ger. Se admit usoare defecte cu conditia ca acestea sa nu modifice aspectul general, calitatea si nici prezentarea produsului.ambalare: in saci tip plasa de 10 kg.termen de garantie de la data livrarii: 30 zile5. ŢELINĂ RĂDĂCINĂcalitatea I. Calibru intre 10- 15 cm. Aspect exterior fara a avea urme de lovituri. ambalare: saci de tip plasa de max. 10 kg.termen de garantie de la data livrarii: 1 luna.6. SFECLĂ ROŞIEaspect intreg, curat (fara pamant sau alte corpuri straine), sanatos (fara defecte cauzate de boli si daunatori), fara lovituri mecanice, fara umiditate exterioara anormala, neatacata de ger. Se admit usoare defecte cu conditia ca acestea sa nu modifice aspectul general, calitatea si nici prezentarea produsului. ambalare: in sac tip plasa maxim 25 kg.termen de garantie de la data livrarii: 15 zile.7. VARZA marime medie, culturi naturale, fara pete de alte culoare si fara crapaturi, cu aspect de leguma proaspata, cu miros placut, specific.ambalare: in saci de 20- 25 kg.termen de garantie de la data livrarii: 14 zile. 8. VERDEATAcu miros placut, de culoare verde, fara pete, fara alte plante.ambalare: in lazi de maxim 6 kgtermen de garantie de la data livrarii: 4 zile..
3. PACHET CARNE,
LOT III. PACHET FORMAT DIN: 1. CARNE - PIEPT DE PUI stare termică: produs congelat; aspect: piept de pui dezosat, fără piele, curat, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţa netedă, nelipicioasă.culoare: caracteristică speciei, roz, uniformă. consistenţa musculaturii: fermă şi elastică, bine îmbrăcat cu muschi, carnea sternală flexibilă, fără piele, fără părti osoase, bine fasonat, calitate superioară.miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, plăcut, fără miros străin. parte necomestibilă O; calitatea I specificat pe ambalaj;să nu conţină lichide îngheţate în ambalaj; fără urme de injectare (inţepături)gust plăcut după procesarea termică;pieptul de pui se va livra sub formă ambalată -în pungi de min 1kg-max 2 kg;termen de garanţie de la data livrării - 6 luni 2. CARNE – PULPA DE PUI SUPERIOARA pulpa de pui superioara calitatea I,Stare termică: congelat; Aspect: pulpe de pui superioare curate, întregi, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă umeda, dar nelipicioasă; fără oase rupte proeminente (fracturi deschise); fără contuzii severe, pielea sa nu prezinte pene, tulei si puf Culoarea pielii: caracteristica tipului şi calităţii; roz, calitate superioară.Consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, nu se admite consistenta înmuiată. Miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, plăcut, fără miros străin. -parte necomestibila 0;gust placut dupa procesarea termincaValori nutriţionale -protide 20%,lipide 10%; -kcal 177%; Proprietati chimice - azot uşor hidrolizabil, NH3/100g, maxim 25 - pH =5,6 -6,2 6 - reacţia pentru hidrogen sulfurat = NEGATIVA - stadiul de oxidare al grăsimii (reactia Kreis) = NEGATIVAgreutatea unei pulpe superioare sa fie cuprinsa intre 140- 150 g sa aiba un procent de maxim 15% de grasime din greutatea pulpeipe pulpele de pui superioare congelate nu trebuie sa existe arsuri de la congelare; arsura de congelare, in sensul reducerii calitatii, este uscarea ireversibila la nivel local sau zonal al pielii si/sau a carnii care poate sa indice urmatoarele schimbari: Etichetat, ambalat caserole, pungi cu clemă metalică de max. 1 -1,5 kg. Produsul se livreaza vrac în casete de transport înfoliate si / sau vidata în pungi de polietilena, etichetate perioada de garantie acordata produselor de catre furnizor vor fi de 6 luni de la livrarea si receptia acestora. Pe eticheta se menţionează starea termica a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, congelate în condiţii care să asigure în profunzime temperatura de maximum -12°C. 3. CABANOS - Pasta omogena compacta fara flaxuri sau goluri de aer fara corpuri straine, fara fragmente de os, aglomerari de grasime sau condimente, fara gust si miros strain, laiaiere trebuind sa sJpastreze integritatea feliei. - Aspect exterior curat nelipicios fara mucegai sau corpuri straine de forma unor bucati cilindrice obtinute prin umplerea membranelor artificiale de grosime aprox. 18-20 mm., lungime aprox. 18-22 cm.invelis continuu, nedeteriorat, aderent la compozitieculoare: specifica produselor afumateaspect pe sectiune: compozitie (amestec porc si vita) compacta, mozaicata fara corpuri straine sau aglomerari de grasime, fara fragmente de os.gust si miros placut, specific componentelor folosite, fara gust si miros strain (de mucegai, ranced, acru).conditii de pastrare:(+4; +8 grade Celsius); umiditate 65-80%valori nutritionale/100gr produs: proteine 19,5gr, lipide 35gr, glucide0,2gr, sare 3,5grla taiere sa se pastreze integritatea felieiambalat in pungi vidate 05 - 1 kg. termen de valabilitate: 10 zile.4. RULADĂ DE PUIcu adaos minim de sare proprietati organoleptice:aspect pe sectiune: -pasta omogena, compacta, se admit rare goluri neregulate de maxim 1cm;la taiere trebuie sa se pastreze integritatea feliei, in cazul produselor in membrana.gust si miros: fara gust si miros strain.continut: piept de pui, apa, sare (foarte putin sarata), condimentevalori nutritionale/100 gr produs: proteine ≈ 12gr, glucide ≈ 3gr, l ipide≈ 10gr, sodiu≈ 1,7gr.conditii de depozitare:(intre+2...+6grade Celsius); umiditate max.80%ambalare: batoane cilindrice de 500-600grtermen de valabilitate: 10 zile.
9. PACHET PAINE,
LOT IX. PACHET FORMAT DIN:1. PÂINE CU SARE fabricată din făina albă de grâu să aibă aspect plăcut, să fie crescută, bine coaptăcantitatea de amelioratori să nu depăşească limita admisăpainea sa fie portionata in felii de aprox 2 cm sa fie ambalata individual, marcata cu termenul de garantie 72 ore si cu greutatea de 300 G. painea să conţină sare.2. PÂINE FĂRĂ SARE fabricată din făină albă de grâu să aibă aspect plăcut, să fie crescută, bine coaptăcantitatea de amelioratori să nu depasească limita admisapainea sa fie portionata in felii de aprox 2 cmsa fie ambalata individual, marcata cu termenul de garantie 72 ore si cu greutatea de 300 G painea să nu conţină sare..
18. OREZ INSTANT cutii de 200- 300g,
LOT XVIII. OREZ INSTANT cutii de 200- 300g Specificatii:- orez de inalta calitate- sa fie lipsit de gluten- poate sa contina urme de lactoza. Ingrediente: Faina de orez, uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), minerale (carbonat de calciu, fumarat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), vitamine [acid L-ascorbic (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic, colecalciferol (vitamina D)], - produsul va fi ambalat în cutii de 200- 300g, înscripţionati cu denumirea producatorului, termenul de valabilitate şi însemnele comunităţii europene - pentru sugari, folosindu-se la inceperea diversificarii alimentatiei si ca dieta de tranzitie in diareetermen de garanţie: 12 luni de la livrare.