1. Carne de viţel - refrigerată, pulpă fără os, fără tendoane, calitate superioară; 2. Carne de porc - refrigerată, pulpă fără os, fără tendoane, calitate superioară; 3. Cotlet (file) de porc - refrigerat, fără os, fără tendoane; 4. Antricot de viţel - refrigerat, fără os, fără tendoane; 5. Costiţă de porc - cu carne refrigerată; 6. Limbă de vită - refrigerată, fără rădăcină; 7. Ficat de vită - refrigerat, calitate superioa...
1. Carne de viţel - refrigerată, pulpă fără os, fără tendoane, calitate superioară; 2. Carne de porc - refrigerată, pulpă fără os, fără tendoane, calitate superioară; 3. Cotlet (file) de porc - refrigerat, fără os, fără tendoane; 4. Antricot de viţel - refrigerat, fără os, fără tendoane; 5. Costiţă de porc - cu carne refrigerată; 6. Limbă de vită - refrigerată, fără rădăcină; 7. Ficat de vită - refrigerat, calitate superioară; 8. Ficat de pui (găină) - refrigerat, calitate superioară; 9. Cârnăciori de găină - refrigeraţi, calitate superioară; 10.Carcase de găini - întregi 1.6-1.8 kg/buc., refregerate, calitate superioară; 11.Piept de pui (găină) - refrigerat, fără os, calitate superioară; 12.Pulpă de pui - refrigerată, fără spate, calitate superioară; 13.Salam - Moldovenesc, s/afumat; 14.Salam - Doctorscaia, calitate superioară; 15.Crenvurşti - Lacta, calitate superioară; 16.Păstrama de porc - afumată, calitate superioară; 17.Pelimeni - găină+porc sau porc+vită, congelaţi;