22. Spată de vită cu os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Spată de vită cu os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 1600 kg, maxim 1811 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 225 kg..
21. Pulpă de vită cu os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Pulpă de vită cu os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 3800 kg, maxim 4195 kg, contrac...
22. Spată de vită cu os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Spată de vită cu os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 1600 kg, maxim 1811 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 225 kg..
21. Pulpă de vită cu os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Pulpă de vită cu os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 3800 kg, maxim 4195 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 820 kg..
25. Antricot fără os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Antricot fără os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 11200 kg, maxim 12284 kg, contract subsecvent minim 75 kg, maxim 2660 kg..
36. File de peşte congelat - cod,
Furnizare File de peşte congelat - cod, acord cadru: minim 1300 kg, maxim 1654 kg, contract subsecvent minim 120 kg, maxim 550 kg..
26. Pulpă de vită cu os în stare termică "congelată",
Furnizare Pulpă de vită cu os în stare termică "congelată", acord cadru: minim 880 kg, maxim 1043 kg, contract subsecvent minim 80 kg, maxim 320 kg..
28. Vrăbioară fără os în stare termică "congelată",
Furnizare Vrăbioară fără os în stare termică "congelată", acord cadru: minim 2600 kg, maxim 3755 kg, contract subsecvent minim 330 kg, maxim 990 kg..
23. Carne de vită de lucru (80% carne, 20% grăsime) în stare termică "refrigerată",
Furnizare Carne de vită de lucru (80% carne, 20% grăsime) în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 3400 kg, maxim 3825 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 660 kg..
27. Carne de vită de lucru (80% carne, 20% grăsime) în stare termică "congelată",
Furnizare Carne de vită de lucru (80% carne, 20% grăsime) în stare termică "congelată", acord cadru: minim 275 kg, maxim 349 kg, contract subsecvent minim 30 kg, maxim 110 kg..
33. File de peşte proaspăt - somon,
Furnizare File de peşte proaspăt - somon, acord cadru: minim 5500 kg, maxim 6994 kg, contract subsecvent minim 35 kg, maxim 1090 kg..
29. Antricot fără os în stare termică "congelată",
Furnizare Antricot fără os în stare termică "congelată", acord cadru: minim 880 kg, maxim 1155 kg, contract subsecvent minim 110 kg, maxim 705 kg..
24. Vrăbioară fără os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Vrăbioară fără os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 13600 kg, maxim 14374 kg, contract subsecvent minim 75 kg, maxim 3455 kg..
30. Peşte proaspăt (crap românesc proaspăt, decapitat şi eviscerat),
Furnizare Peşte proaspăt (crap românesc proaspăt, decapitat şi eviscerat), acord cadru: minim 4000 kg, maxim 4907 kg, contract subsecvent minim 25 kg, maxim 675 kg..
31. File de peşte proaspăt - păstrăv,
Furnizare File de peşte proaspăt- păstrăv, acord cadru: minim 9500 kg, maxim 10032 kg, contract subsecvent minim 50 kg, maxim 1170 kg..
32. File de peşte proaspăt - crap românesc,
Furnizare File de peşte proaspăt - crap românesc, acord cadru: minim 2200 kg, maxim 2600 kg, contract subsecvent: minim 15 kg, maxim 445 kg..
45. Salam Victoria,
Furnizare Salam Victoria, acord cadru: minim 3700 kg, maxim 4215 kg, contract subsecvent minim 20 kg, maxim 490 kg..
43. Salam de vară uscat,
Furnizare Salam de vară uscat, acord cadru: minim 3700 kg, maxim 4225 kg, contract subsecvent minim 15 kg, maxim 505 kg..
1. Cascaval,
Furnizare Cascaval, acord cadru: minim 24000 kg, maxim 25520 kg, contract subsecvent minim 200 kg, maxim 3750 kg..
2. Carnati cabanos,
Furnizare Carnati cabanos, acord cadru: minim 4200 kg, maxim 5045 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 855 kg..
5. Cârnaţi de porc (afumat şi uscat),
Furnizare Cârnaţi de porc (afumat şi uscat) , acord cadru: minim 2400 kg, maxim 2960 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 375 kg..
42. Salam de vară,
Furnizare Salam de vară, acord cadru: minim 3800 kg, maxim 4235 kg, contract subsecvent minim 20 kg, maxim 510 kg..
40. Pastramă de porc afumată,
Furnizare Pastramă de porc afumată, acord cadru: minim 6400 kg, maxim 6830 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 1135 kg..
37. Kaizer afumat,
Furnizare Kaizer afumat, acord cadru: minim 5600 kg, maxim 5870 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 940 kg..
12. Pulpă de porc cu os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Pulpă de porc cu os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 4900 kg, maxim 5538 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 985 kg..
13. Spată de porc cu os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Spată de porc cu os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 1800 kg, maxim 2496 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 380 kg..
15. Ceafă de porc fără os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Ceafă de porc fără os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 28800 kg, maxim 29646 kg, contract subsecvent minim 100 kg, maxim 4990 kg..
7. Piept de pui dezosat fără piele refrigerat,
Furnizare Piept de pui dezosat fără piele refrigerat, acord cadru: minim 11900 kg, maxim 12723 kg, contract subsecvent minim 50 kg, maxim 1580 kg..
8. Pulpe de pui dezosate fără piele refrigerate,
Furnizare Pulpe de pui dezosate fără piele refrigerate, acord cadru: minim 11900 kg, maxim 12706 kg, contract subsecvent minim 50 kg, maxim 1570 kg..
4. Cârnaţi Plai (crud-uscaţi),
Furnizare Cârnaţi Plai – crud-uscaţi, acord cadru: minim 4200 kg, maxim 4600 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 735 kg..
6. Aripioare de pui refrigerate,
Furnizare Aripioare de pui refrigerate, acord cadru: minim 2300 kg, maxim 2551 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 450 kg..
14. Carne de porc de lucru (80% carne, 20% grăsime) în stare termică "refrigerată",
Furnizare Carne de porc de lucru (80% carne, 20% grăsime) în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 5000 kg, maxim 5683 kg, contract subsecvent minim 20 kg, maxim 1.160,00 kg..
3. Carnati semiafumati,
Furnizare Carnati semiafumati, acord cadru: minim 4300 kg, maxim 4560 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 710 kg..
39. Muşchi file de porc afumat,
Furnizare Muşchi file de porc afumat, acord cadru: minim 7500 kg, maxim 8030 kg, contract subsecvent minim 60 kg, maxim 1340 kg..
44. Salam tip Săsesc/Salam Secuiesc,
Furnizare Salam de vară, acord cadru: minim 3700 kg, maxim 4225 kg, contract subsecvent minim 20 kg, maxim 495 kg..
46. Salam de Sibiu,
Furnizare Salam de Sibiu, acord cadru: minim 9700 kg, maxim 10.405 kg, contract subsecvent minim 80 kg, maxim 2540 kg..
16. Cotlet de porc fără os în stare termică "refrigerată",
Furnizare Cotlet de porc fără os în stare termică "refrigerată", acord cadru: minim 24600 kg, maxim 25198 kg, contract subsecvent minim 100 kg, maxim 3870 kg..
38. Piept de pui afumat,
Furnizare Piept de pui afumat, acord cadru: minim 3700 kg, maxim 4115 kg, contract subsecvent: minim 10 kg, maxim 525 kg..
35. File de peşte congelat - păstrăv,
Furnizare File de peşte congelat - păstrăv, acord cadru: minim 770 kg, maxim 890 kg, contract subsecvent minim 70 kg, maxim 280 kg..
41. Muşchi ţigănesc,
Furnizare Muşchi ţigănesc, acord cadru: minim 4500 kg, maxim 5000 kg, contract subsecvent minim 10 kg, maxim 660 kg..
19. Ceafă de porc fără os în stare termică "congelată",
Furnizare Ceafă de porc fără os în stare termică "congelată", acord cadru: minim 4510 kg, maxim 5140 kg, contract subsecvent minim 410 kg, maxim 1595 kg..
18. Carne de porc de lucru (80% carne, 20% grăsime) în stare termică "congelată",
Furnizare Carne de porc de lucru (80% carne, 20% grăsime) în stare termică "congelată", acord cadru: minim 330 kg, maxim 431 kg, contract subsecvent minim 30 kg, maxim 130 kg..
17. Pulpă de porc cu os în stare termică "congelată",
Furnizare Pulpă de porc cu os congelată, acord cadru: minim 800 kg, maxim 1040 kg, contract subsecvent minim 100 kg, maxim 300 kg..
34. Peşte congelat (crap românesc congelat decapitat şi eviscerat),
Furnizare Peşte congelat (crap românesc congelat decapitat şi eviscerat), acord cadru: minim 495 kg, maxim 636 kg, contract subsecvent minim 50 kg, maxim 210 kg..
11. Pulpe de pui dezosate fără piele în stare termică “congelată",
Furnizare Pulpe de pui dezosate fără piele în stare termică “congelată", acord cadru: minim 700 kg, maxim 887 kg, contract subsecvent minim 70 kg, maxim 280 kg..
20. Cotlet de porc fără os în stare termică "congelată",
Furnizare Cotlet de porc fără os în stare termică "congelată" , acord cadru: minim 1500 kg, maxim 1740 kg, contract subsecvent minim 140 kg, maxim 540 kg..
9. Aripioare de pui în stare termică "congelată",
Furnizare Aripioare de pui în stare termică "congelată", acord cadru: minim 700 kg, maxim 887 kg, contract subsecvent minim 65 kg, maxim 280 kg..
10. Piept de pui dezosat fără piele în stare termică "congelată",
Furnizare Piept de pui dezosat fără piele în stare termică "congelată" acord cadru: minim 2200 kg, maxim 2661 kg, contract subsecvent minim 205 kg, maxim 845 kg..