Feedback
I.D.: 60721476

PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAŢIE,BAZELE CONTABILITATII,Calitatea in turism si alimentatie. Clasa a IX-

Data publicarii
08.09.21 Exista 80.125 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
22110000-4
Pretul estimativ:
262,80 RON - 262,80 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Domeniul de pregătire profesională TURISM ŞI ALIMENTAŢIE Auxiliarul PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAŢIE autori Constanţa BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU pentru clasa a IX-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCS nr. 4457/05.07.2016 şi se adresează elevilor şi profesorilor de liceu, filieră tehnologică, şi de învăţământ profesional, cu specializări din domeniile de pregătire ...
Domeniul de pregătire profesională TURISM ŞI ALIMENTAŢIE Auxiliarul PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAŢIE autori Constanţa BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU pentru clasa a IX-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCS nr. 4457/05.07.2016 şi se adresează elevilor şi profesorilor de liceu, filieră tehnologică, şi de învăţământ profesional, cu specializări din domeniile de pregătire profesională TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, dar şi celor care doresc să se instruiască. Modulul Bazele contabilităţii a primit avizul MEN 3530/04.04.2018, în cadrul volumului TURISM ŞI ALIMENTAŢIE. Auxiliarul este structurat în şase capitole, după cum urmează: CAPITOLUL 1: Dotări specifice spaţiilor de producţie culinară şi de patiserie-cofetărie CAPITOLUL 2: Amenajarea spaţiilor de servire CAPITOLUL 3: Activităţi specifice creării ambientului în sala de servire CAPITOLUL 4: Materii prime şi auxiliare folosite în alimentaţie CAPITOLUL 5: Prelucrarea primară a materiilor prime şi auxiliare în alimentaţie CAPITOLUL 6: Prelucrarea termică a materiilor prime şi auxiliare Pentrufixarea şi evaluarea cunoştinţelor dobândite au fost prevăzute fişe de lucru şi teste de evaluare, profesorul putând să le utilizeze în activităţile de predare/învăţare, recapitulare, evaluare iniţială sau finală. mai putin
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu