Contract sectorial având ca obiect prestări servicii de proiectare pentru investiţia : ,, Dezvoltarea pieţei de energie termică – Racordarea la SACET a Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Bacău şi a Poliţiei Municipiului Bacău"
Municipiul Bacău, prin Thermoenergy Group SA Bacău în calitate de operator al sistemului de alimentare cu energie termică a consumatorilor municipiului, doreşte asigurarea cu agent termi...
Contract sectorial având ca obiect prestări servicii de proiectare pentru investiţia : ,, Dezvoltarea pieţei de energie termică – Racordarea la SACET a Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Bacău şi a Poliţiei Municipiului Bacău"
Municipiul Bacău, prin Thermoenergy Group SA Bacău în calitate de operator al sistemului de alimentare cu energie termică a consumatorilor municipiului, doreşte asigurarea cu agent termic pentru încălzire şi apă caldă de consum a clădirilor ce aparţin Poliţiei Judeţene Bacău şi Poliţiei Municipiului Bacău.
În prezent, acestea sunt alimentate prin intermediul unei centrale termice vechi, care are în componenţa două cazane, fiecare cu capacitate nominală de 950 kW.
Ofertantul va elabora studiul de fezabilitate, documentaţiile pentru obţinerea certificatului de urbanism şi avize de amplasament, inclusiv planuri topografice, conform HG 907/2016.
O soluţie posibilă de racordare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău şi a Poliţiei Municipiului Bacău este:
- de a realiza un cămin de secţionare şi golire, cu vane aferente, din reţeaua de transport ramura Sofert 2 x Dn 800 mm, de pe strada Constantin Ene, înainte de punctul fix.
- de a executa racordul de agent termic de la conducta cu agent termic primar a THERMOENERGY GROUP BACĂU la instalaţiile din incinta sediului Poliţiei Judeţene şi Municipale Bacău .
- montarea unui modul termic în clădirea în care sunt cele două cazane de 950 kW (1,7 Gcal/h), care va prepara apă caldă de consum şi agent termic pentru încălzire şi care va fi racordat la colectoare-distribuitoare de încălzire şi acc.
Proiectantul va analiza cel puţin două scenarii şi o va recomanda pe cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnic şi economic.
Termenul până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire, este de 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă va răspunde, o singură dată, în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 3-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Ofertantul poate să viziteze amplasamentul pentru a obţine datele necesare pentru elaborarea ofertei, împreună cu o persoană desemnată din partea Entităţii Contractante.
Planificarea vizitei se va face prin intermediul datelor de contact prevăzute în Fişa de date a achiziţiei. Potenţialii ofertanţi care intenţionează să viziteze amplasamentul, trebuie să transmită cu cel puţin 1 zi lucrătoare înainte de data stabilită pentru vizita amplasamentului, o scrisoare prin care îşi anunţă intenţia de a participa la vizită. Participanţii la vizita amplasamentului îsi vor asigura mijloacele de transport în vederea efectuării vizitei. Pentru toti operatorii economici interesati , data stabilita pentru vizitarea amplasamentului este a 3-a zi lucrătoare de la data publicării anunţului (exclusiv ziua publicării).