10.04.2019 Coffee Break, ora 11.00-11.30 Bãuturi – 550ml/persoanã Cappy Portocale, Piersici, Mere Coca~Cola Fanta Apa Minerala Apa Plata Cafea (lapte condensat, zahar alb, brun si indulcitor) Ceai Lipton (diverse sortimente) Patiserie – 110g/persoanã Mini pateuri cu branza, ciuperci Buseuri cu cascaval Mini Croissante cu unt si ciocolata Mini Muffin cu fructe de padure Trigoane cu mere Quiche lorraine cu cartofi, spanac si ...
10.04.2019 Coffee Break, ora 11.00-11.30 Bãuturi – 550ml/persoanã Cappy Portocale, Piersici, Mere Coca~Cola Fanta Apa Minerala Apa Plata Cafea (lapte condensat, zahar alb, brun si indulcitor) Ceai Lipton (diverse sortimente) Patiserie – 110g/persoanã Mini pateuri cu branza, ciuperci Buseuri cu cascaval Mini Croissante cu unt si ciocolata Mini Muffin cu fructe de padure Trigoane cu mere Quiche lorraine cu cartofi, spanac si ceapa Fursecuri asortate Lunch, ora 13.30-14.30 Mini Aperitive (Canapés) – 200g/persoanã Blinis cu somon afumat si smantana si ceapa verde Almond cu struguri si branza brie si busuioc (struguri, branza brie) Tartina cu crema feta si pasta de masline (cocktail masline) Cocktail vegi de creveti, lime si coriandru Mini frigãrui cu bocconcini, rosii cherry, busuioc Blue cheese, nuci, menta, miere (blue chesse, menta, nuci) Tartine cu oua de prepelita, spanac, parmezan Bruschete cu rosii, ardei, masline kalamata, busuioc (VEGE) Bruschete cu salata ciuperci (bagheta crispy, ciuperci, maioneza vegetala, VEGE) Fel Principal – 140g/persoanã Pui la grãtar cu busuioc, parmezan si ciuperci(piept de pui, busuioc, parmezan) Peste alb in crusta de pesto, salvie, lamaie Vita in stil thay cu ghimbir si susan Pulpe de pui in amestec crocant de pesmet si ierburi provance Garnituri – 180g/persoanã Fasole verde, brocoli, porumb si ciuperci (POST) Legume la gratar cu otet balsamic (POST) Orez salbatic cu morcov si ardei (POST) Cartofi crocanti cu susan, salvie (POST) Paste cu ma