Platou rece/aparitiv contine: sunca de Praga, salam uscat, carnati, branza, cascaval, crochete de pui, masline, rosii, castraveti si paine si Platou cald care contine: ceafa de porc la gratar, muschi de porc la gratar, aripioare de pui la gratar, pulpa de pui, carnaciori proaspeti la gratar, cartofi prajiti, cartofi natur, acrituri si paine - achizitia este necesara pentru consacrarea zilei de 8 Aprilie ca sarbatoare a etni...
Platou rece/aparitiv contine: sunca de Praga, salam uscat, carnati, branza, cascaval, crochete de pui, masline, rosii, castraveti si paine si Platou cald care contine: ceafa de porc la gratar, muschi de porc la gratar, aripioare de pui la gratar, pulpa de pui, carnaciori proaspeti la gratar, cartofi prajiti, cartofi natur, acrituri si paine - achizitia este necesara pentru consacrarea zilei de 8 Aprilie ca sarbatoare a etniei romilor din Romania