Biscuiţi cu cremă de cacao (25%) tip eugenie, ambalaţi în folie de polipropilenă, la un gramaj net de 30g. Ingrediente: Făină de grâu , zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr , sare, agenti de afanare (E500, E503) arome, cacao.
Biscuiţi cu crema ambalaţi 50-150gr. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, ulei de palmier, zahăr invertit, bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodium, sare, metabisulfit de sodium.
Biscuiţ...
Biscuiţi cu cremă de cacao (25%) tip eugenie, ambalaţi în folie de polipropilenă, la un gramaj net de 30g. Ingrediente: Făină de grâu , zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr , sare, agenti de afanare (E500, E503) arome, cacao.
Biscuiţi cu crema ambalaţi 50-150gr. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, ulei de palmier, zahăr invertit, bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodium, sare, metabisulfit de sodium.
Biscuiţi simpli ambalaţi min. 100gr. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, ulei de palmier, zahăr invertit, bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodium, sare, metabisulfit de sodium.
Napolitane cu crema de cacao/vanilie/alune/fructe, ambalate in pachete de 33-100gr. Ingrediente: faina alba de grau, zahar, grasime vegetala (palmier, shea), amidon din porumb, faina soia, zer pudra, dextroza, lapte degresat, zahar invertit, zahar ars, pudra de carob, emulsificator, lecitina din soia; agent de afanare: bicarbonat de sodiu, sare de mare, arome;
Prajitura cu crema de lapte, cacao/vanilie/fructe si glazura de cacao, ambalata in cartonas plastifiat, apoi individual in folie;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.