Pipote de pui bine curaţate de cheaguri sau sânge, nemurdărite de conţinut intestinal sau de alte impurităţi, intregi din punct de vedere anatomic, să aibe consistenţa normală, nemodificată, cu miros caracteristic. Nu trebuie să prezinte pete, semne de infestare cu paraziti. Consistenţa – fermă şi elastică, atat la suprafaţă cat şi în secţiune. Culoare – roz, asemenea carnii proaspete. Miros si gust – caracteristic , nu se...
Pipote de pui bine curaţate de cheaguri sau sânge, nemurdărite de conţinut intestinal sau de alte impurităţi, intregi din punct de vedere anatomic, să aibe consistenţa normală, nemodificată, cu miros caracteristic. Nu trebuie să prezinte pete, semne de infestare cu paraziti. Consistenţa – fermă şi elastică, atat la suprafaţă cat şi în secţiune. Culoare – roz, asemenea carnii proaspete. Miros si gust – caracteristic , nu se admit mirosuri străine. Aspect: pipote de pui, curat, fără resturi de impurităţi mecanice; suprafaţă netedă, nelipicioasă. Ambalarea pipotelor de pui refrigerat/congelat se va face în caserole de 0.5-1 kg. Ambalajele individuale se închid prin termosudare/cu clemă metalică/în vid;
Termen de valabilitate conform datelor inscriptionate pe ambalaj
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.