Inainte de congelare: Piept de pui dezosat fara piele, cu grasime si plexul brahial in aderenta naturala, culoarea fiind de la roz-pal pana la galben-rosiatic. Fibra musculara evidenta cu o consistenta elastica. Se admit mici sangerari si poate sa contina fragmente de oase.
Dupa congelare: Aspect specific carnii de pasare congelata, glazura de gheata curata, transparenta, fara arsuri de la congelare.
Ambalare: tavita alba...
Inainte de congelare: Piept de pui dezosat fara piele, cu grasime si plexul brahial in aderenta naturala, culoarea fiind de la roz-pal pana la galben-rosiatic. Fibra musculara evidenta cu o consistenta elastica. Se admit mici sangerari si poate sa contina fragmente de oase.
Dupa congelare: Aspect specific carnii de pasare congelata, glazura de gheata curata, transparenta, fara arsuri de la congelare.
Ambalare: tavita alba polistiren fara absorbant 225x135x25 mm infasurata automat intr-o folie termocontractabila cryofilm (strech), greutate cca. 1 kg.
Etichetare: pe fiecare tavita (pe fata tavitei, central) se ataseaza o eticheta adeziva pe care sunt inscrise: denumirea produsului, descrierea produsului, conditii de pastrare, data productiei/congelat la:, expira la:, numar lot, cod EAN, greutatea neta a produsului, marca de sanatate, adresa producatorului.
Ambalare finala: cutie carton cu autoformare C4 cu capac, fara gauri, greutate aproximativa 13kg ± 10%.
Etichetare: pe fiecare cutie se ataseaza lateral o eticheta adeziva pe care sunt inscrise: numarul codului de produs, denumirea produsului, descrierea produsului, numarul de lot, greutatea neta a produsulu, ambalat la, expira la, cod EAN, greutatea neta a produsului, marca de sanatate.
Temen de valabilitate: 12 luni,
Stare termica la livrare: congelata,
Conditii de pastrare: minim - 18 grade Celsius.