Inainte de congelare: Piept de pui jumatati fara file, rezultat in urma sortarii calitative a pieptului dezosat. Pieptul pentru procesare (M) prezinta slaba coeziune a fibrelor musculare, fara resturi de organe (trahee si gusa), fara pene. Culoarea este specifica pieptului dezosat, de la roz-galbui la roz-rosiatic, fara miros strain. Se admit mici sangerari si poate sa contina fragmente de oase.
Dupa congelare: Aspect spec...
Inainte de congelare: Piept de pui jumatati fara file, rezultat in urma sortarii calitative a pieptului dezosat. Pieptul pentru procesare (M) prezinta slaba coeziune a fibrelor musculare, fara resturi de organe (trahee si gusa), fara pene. Culoarea este specifica pieptului dezosat, de la roz-galbui la roz-rosiatic, fara miros strain. Se admit mici sangerari si poate sa contina fragmente de oase.
Dupa congelare: Aspect specific carnii de pasare congelata, glazura de gheata curata, transparenta, fara arsuri de la congelare.
Ambalare: punga polietilena LDPE neutra -dimensiuni:175x330mm cu fund rotunjit, clipsata cu clips metalic, greutate cca. 1 kg.
Etichetare: pe fiecare punga se ataseaza o eticheta adeziva pe care sunt inscrise: denumirea produsului, descrierea produsului, conditii de pastrare, data productiei/congelat la:, expira la:, numar lot, cod EAN, greutatea neta a produsului, marca de sanatate, adresa producatorului.
Ambalare finala: cutie carton cu autoformare C4 cu capac, fara gauri, greutate aproximativa 11kg ± 10%.
Etichetare: pe fiecare cutie se ataseaza lateral o eticheta adeziva pe care sunt inscrise: numarul codului de produs, denumirea produsului, descrierea produsului, numarul de lot, greutatea neta a produsulu, ambalat la, expira la, cod EAN, greutatea neta a produsului, marca de sanatate.
Temen de valabilitate: 12 luni,
Stare termica la livrare: congelata,
Conditii de pastrare: minim - 18 grade Celsius.